Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA PIROMANKA

Namjerno zapalila prizemlje jedne kuće i podmetnula požar pred vratima podruma

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.07.2020.
u 09:58

Protiv 49-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

​Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom u dobi od 49 godina, koju se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. ​Naime, 49-godišnjakinju se sumnjiči da je krajem lipnja mjeseca na području Draga namjerno izazvala dva požara

Tako se sumnjiči da je  25. lipnja u Dragama izazvala požar u prizemlju kuće 73-godišnjeg vlasnika, kojom prilikom je nastala materijalna šteta oko 90.000,00 kuna.

Nadalje, sumnjiči se da je 29.lipnja na ulaznim vratima podruma kuće 63-godišnje vlasnice namjerno izazvala požar.

Protiv 49-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki45
13:10 13.07.2020.

sve sto ima prodati namiriti dug ako nema dosta onda prisilan rad na farmi ili cuvanje ovaca dok ne plati svu stetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije