Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO SE TO RADI!

Namjerili se na krivu: Pokušali 'preveslati' bakicu, no prevaranti ovo nisu očekivali

Pixabay
26.10.2021.
u 17:46

Detalje nevjerojatne priče u kojoj su prevaranti izvukli deblji kraj otkrila je policija.

Važan aspekt svake prijevare je odabir žrtve. A tu lekciju naučili su i prevaranti iz Würzburga koji su odabrali pogrešnu žrtvu i umjesto s novcem završili s rolama toaletnog papira i staklenkom za krastavce.

Detalje nevjerojatne priče u kojoj su prevaranti izvukli deblji kraj otkrila je policija. 

Starija se žena javila na telefonski poziv, u kojem su pozivatelji tražili od starice novac jer je njezina kćerka navodno izazvala tešku prometnu nesreću i da izbjegne kaznu mora donijeti novac. Jedina mana u toj priči je da starija žena nema kćer, piše Fenix-magazin. 

Starija gospođa odlučila se zaigrati s njima te je dogovorila primopredaju nakita i novca. No, umjesto vrijednosti imala je posve drugačiju ideju što bi mogla. Kad je došlo vrijeme za predaju novca, ona je spakirala toaletni papir i staklenku za kisele krastavce u vrećicu i predala ih osobi koja je došla na preuzimanje.

Policija je prethodno bila obaviještena od strane poznanik starije žene. Međutim, nije samo on. Dvojica građevinskih radnika također su promatrali primopredaju i obavijestili policiju. 

Primarno zahvaljući ženi koju su pokušali prevariti i koja je osujetila njihov plan, uhićena su dvojica dvojica osumnjičenih u dobi od 15 i 22 godine. Policija ne navodi njihov identitet. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

TO
TORQUEMADA
22:08 26.10.2021.

Je li i ovaj članak pisao neki petnaestogodišnjak? Jedva da znamo tko je koga vidio i kako...

SO
Sir Oliver
00:36 27.10.2021.

Namjerli su se na pogrešnu, a ne na krivu! Da je baba kriva, bila bi kao krivi toranj u Pizzi.

SC
Serious_Callers_Only
08:59 27.10.2021.

Jeli postoji priča u kojoj lopovi nazovu didu ali se dida ne javi na telefon nego na tlakomjer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije