Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOVI S EKSPLOZIVOM

Nakon Zagorja, sada i kraj Rijeke raznesena dva bankomata

bankomat, eksploziv, kostrena (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/7
24.04.2011.
u 08:30

Snažna eksplozija odjeknula je jutros u Kostreni. Epilog: dva opljačkana bankomata.

Samo tri dana nakon neobične pljačke bankomata eksplozijom u zagorskom mjestu Mihovljani lopovi su se poslužili istom opasnom metodom i u Kostreni pokraj Rijeke.

Snažna eksplozija zatresla je danas pred jutro, nešto iza 4 sata, gornji dio Kostrene. Prema prvim informacijama Operativno komunikacijskog centra PU primorsko goranske uz pomoć eksplozije opljačkani su bankomati PBZ-a i Erste banke na ulazu u veliki trgovački centar Plodina na Vrhu Martinšćice.

Pljačkaši su pokupili novac i pobjegli, a eksplozija je uništila vrata i staklene stijene ulaza u trgovački centar.

Komentara 16

AC
acer
10:36 24.04.2011.

Traktorom najbolje.

NE
nex
09:43 24.04.2011.

Banke imaju novca, bitno da nitko nije stradao...

DS
Dinamo-Sigecica
10:27 24.04.2011.

I ove budale se nece nikad naucit. Bankomati se ne raznose, vec se povuku sa autom i lancima. puno prakticnije, tako sam bar vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije