Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u alkoholiziranom stanju

Nakon tučnjave završio u bolnici s ozlijedama čeljusti

policija
Arhiv VL-a
01.11.2009.
u 11:55

Mladić je prevezen u KB Dubrava gdje su mu dijagnosticirane teške ozlijede čeljusti, te je zadržan na liječenju.Događaj se prema riječima policije zasad ne povezuje s tučnjavom koja se na gotovo istoj lokaciji dogodila dan ranije.

ZAGREB - Policajci su sinoć oko 22 sata na području Kozari boka pronašli mladića s težim ozlijedama čeljusti.

Nakon dojave stanara o tučnjavi ispred caffe bara Kivi, djelatnici policije izašli su na teren, no na spomenutoj lokaciji nisu pronašli nikoga, priopčili su iz policije.

Ipak, nekoliko metara dalje pronašli su ozlijeđenog mladića, u vidljivo alkoholiziranom stanju s ozlijedama u području glave. Mladić je prevezen u KB Dubrava gdje su mu dijagnosticirane teške ozlijede čeljusti, te je zadržan na liječenju.

S obzirom da nije mogao govoriti, a kod sebe nije imao nikakve dokumente policija još uvijek utvrđuje njegov identitet. Događaj se prema riječima policije zasad ne povezuje s tučnjavom koja se na gotovo istoj lokaciji dogodila dan ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije