Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečano otvorenje

Nakon tri desetljeća Perušić dobio Narodnu knjižnicu

knjižnica
Iva Vidović/VLM
10.02.2011.
u 18:14

Omogućeno je i čitanje dnevnih i tjednih tiskovina kao i pristup internetu

Odziv stanovnika Perušića pokazao je da će novootvorena Narodna knjižnica biti često posjećivana. Nakon gotovo 30 godina ova lička općina dobila je pravu knjižnicu. Do danas osnovnoškolci su priznali da su imali mnogo problema s posuđivanjem knjiga za lektiru kojih je u školskoj knjižnici često nedostajalo za sve đake.

Ravnateljica perušićke knjižnice Josipa Milković, ponajviše zaslužna osoba za osnivanje knjižnice, kazala da je otvorenje važan trenutak za sve naraštaje. Dodala je kako sve zainteresirane u knjižnici osim klasične posudbe knjiga očekuju razne radionice, a omogućeno je i čitanje dnevnih i tjednih tiskovina kao i pristup internetu.

Knjižnicu je svečano otvorio perušićki načelnik Ivan Turić koji je ponosno istaknuo da nakon više od 30 godina Perušić ponovno ima Narodnu knjižnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije