Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udubljen u papire

Nakon što se obračunao s premijerom, Linić zasjeo u saborske klupe

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
30.05.2014.
u 12:49

Udubljen u papire Linić je sudjelovao u radu Sabora koji je danas donio novi Zakon o zaštiti na radu

Današnjoj sjednici Hrvatskog Sabora prisustvovao je i bivši ministar financija Slavko Linić koji je svojom jučerašnjom konferencijom izazvao pravu buru na hrvatskoj političkoj sceni. Udubljen u papire Linić je sudjelovao u radu Sabora koji je danas donio novi Zakon o zaštiti na radu.

Njime ipak neće biti propisana apsolutna zabrana rada pod utjecajem alkohola. Sama Vlada dala je amandman na ovaj prijedlog zakona, pa umjesto 0,0 dopuštenih promila na radnom mjestu, poslodavcu je omogućeno da u procjenama rizika, ovisno o vrsti posla, propiše koncentraciju alkohola koju može tolerirati kod svojih zaposlenika.

>> Linić: Pravi su razlozi moje smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti

Komentara 22

Avatar vh1
vh1
13:00 30.05.2014.

Od jučerašnje Linićeve presice nitko nije miran. Ono što je izrekao na račun Milanovića nije isisano iz prsta. Linić je kao prva osoba imao uvid u sve državne financije i sve kreditne plasmane HBOR-a. Anton Kovaćev je javno izjavio da je oduvjek bilo pritiska na HBOR za kredite, a za sve kredite u zadnjih 20 godina sada zna i Linić. Nitko ne zna što će sve Linić izjaviti kada ga DORH pozove. Mnoge domorodne koji prije rata nisu imaqli ništa ne spavaju mirno. Dobivali su se krediti i na hipoteku septičke jame. Bit će zanimljivo kad Linić propjeva.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
13:45 30.05.2014.

Okreće mi se želudac i na sam spomen ovih crvenih kriminalaca i njihovih izdajničkih figura

KA
kafka
13:55 30.05.2014.

Rat mafija! . . . . . . Na izborima samo dajemo prednost jednima. Žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije