Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušćine

Nakon sanacije šteta, slijedi utvrđivanje odgovornosti

poplava, pušćine (1)
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
14.11.2012.
u 21:26

Kako bi se izbjegli zdravstveni problemi, potrebno je isprazniti septičke jame. Mještani mole drva za ogrjev

Međimurski župan Ivan Perhoč ukinuo je izvanredno stanje obrane od poplava u Međimurskoj županiji. Na današnjem operativnom sastanku Stožera za zaštitu i spašavanje mještani Pušćina zamolili su da im se osigura dodatno drvo za ogrjev. Kako bi se izbjegli zdravstveni problemi, potrebno je isprazniti septičke jame.

Poplavljeni stanovnici Pušćina traže i da se utvrdi tko je odgovoran za poplavu i tko je zakazao u obavješćivanju, pripremi i zaštiti od poplavnih voda. Župan Perhoč naglasio je da su sve snage u proteklih osam dana usmjerene na saniranje posljedica poplave i olakšavanja života ljudi na poplavljenom području, i tek će se sad analizirati sve što se događalo. Osnovat će se posebno povjerenstvo u koje će biti predstavnici Međimurske županije, općine Nedelišće, Mjesnog odbora Pušćina, Hrvatskih voda, HEP-a, PU međimurske, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Čakovec, Veterinarske inspekcije i Vatrogasne zajednice Međimurske županije. Mještani tvrde da su prekasno upozoreni na opasnost od poplave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije