Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF STRANKE

Nakon pobune u SDP-u oglasio se i Bernardić: 'Ja ne smještam Grbinu, upravo suprotno'

Zagreb: Davor Bernardić podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP-a
Marko Prpic/PIXSELL
09.10.2020.
u 20:12

"Ja očekujem da Glavni odbor podrži sva kadrovska rješenja predsjednika stranke, jednostavno, sve ostalo drugo ne bi bilo normalno", uvjeren je.

SDP će u subotu održati prvu sjednicu novog Glavnog odbora stranke. Za predsjednika Peđu Grbina to će biti i veliki test ima li kontrolu nad Glavnim odborom.

Klub zastupnika SDP-a odbio je kadrovske promjene koje je predložio novi šef SDP-a Peđa Grbin. On je neizravno za tu pobunu optužio bivšeg predsjednika Davora Bernardića.

Bernardić je za Dnevnik.hr izjavio da je potrebno razgovarati te da nije vođa pobune.

"Ono na što ja apeliram i upozoravam i na neki način i pozivam je dijalog i zajedništvo. Toga nam izrazito treba danas u SDP-u", rekao je Bernardić.

Na pitanje hoće li podmetati novom šefu stranke, odgovara:

"Ni u ludilu, dakle, ja ne želim da predsjednik SDP-a, novi predsjednik prolazi ono što sam ja prolazio zadnje 4 godine. Prema tome, ima moju podršku za rad i tako ću se ponašati", rekao je bivši šef stranke.

U subotu ne očekuje buru.

"Ja očekujem da Glavni odbor podrži sva kadrovska rješenja predsjednika stranke, jednostavno, sve ostalo drugo ne bi bilo normalno", uvjeren je.

Komentara 12

PO
pole
14:09 10.10.2020.

od jeseni 2016. kad je Zoran Milanović poražen na parlamentarnim izborima, a Davor Bernardić izabran za predsjednika SDP-a, struja tog istog Milanovića (u kojoj je bio i Grbin) opstruirala SDP, uz neposluhe, sastančenja po kafanama, mitingovanja po Kamanju itd. dodo otvorene pobune, kad su rekli da će minirati Eurparlamentarne izbore, ako njihovi ljudi ne budu pri vrhu lista!!

DU
Deleted user
06:47 10.10.2020.

Pomirljivo. Mora da je bio na informativnom razgovoru.

LE
lector2corrector
05:19 10.10.2020.

Zanimljivo kako mu u ovom članku svaka rečenica počinje s JA! Slučaj za psihoanalizu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije