Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petosatni sastanak
Povratak na članak

NO Podravke bez odluke. Ministar Goran Marić navodno prijetio i ostavkom

U Nadzornom odboru sjede tri predstavnika države i četiri iz mirovinskih fondova. Dogovor je bio da država predloži predsjednika uprave a mirovinci članove.

Komentari 63

SH
Shaman
07:32 23.02.2017.

Nema logike mijenjati ono što je dobro, barem je poslovna logika takva. Ali država ima 25% dionica i normalno da mora imati neki utjecaj, a li s obzirom da je HDZ na vlasti, oni odmah nude tipa s mutnom porošlošću za predsjednika uprave, a ne nekog uglednog poslovnjaka, makar imao i HDZ partijsku iskaznicu. Podravku treba zaštititi od takvih!

VL
MA
maliMalecki
23:28 22.02.2017.

Srediti će i Podravku banda!

VL
ZI
zivko1
06:45 23.02.2017.

Generale Krstičeviću što se ti petljaš u Podravku.

VL
SE
senior
07:35 23.02.2017.

HADEZEJČINE se svade tko će biti bliže kada počne čerupanje Podravke. Idu po narodnoj "tko je bliže vatri taj se bolje grije". Osječaju da je "muletine" sve manje pa se boje da će netko od njih biti zakinut. Jadni mimi premijer nam Plenković anemičan pa nemre kod svojih stranačkih pajdaša napraviti red da se zna tko je sad ana redu da mazne svoj dio.

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
07:43 23.02.2017.

Dali ima na dosadasnjeg celnog covjeka primjedaba? Nema! Onda van sa punom istinom. Ili treba unistiti rijetko uspjesnu firmu da neko kupi za jednu kunu. Vec vidjen scenarij u ovoj dolini suza.

VL
RB
rbanek
07:48 23.02.2017.

Idioti smo mi, Nitko ovu lijepu našu ne opelješi kao domoljubi, živjeli!

VL
JM
jezero-matica
00:43 23.02.2017.

Nista ne vjerujem laznoj media propaganda.Nista im ne valja osim hrvatski kuna!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:36 23.02.2017.

Iz godišnjih izvještaja o financijskom i nefinancijskom poslovanju (svi su dostupni na internetskim stranicama Podravka grupe) sasvim je jasno da je firma stabilna uz značajan porast dobiti. Ovdje je sukob između onih koji žele nastavak te stabilnosti i dobro poslovanje i dalje (mirovinski fondovi) i onih koji bi željeli preuzeti vlast i iz Podravke uzeti korist za nekolicinu poduzetnih članova svoje partije kao i iz stotine drugih firmi do sada bez obzira na sve. Slično ponašanju prema Ini, Plivi, telekomunikacijskim firmama, sve je to završilo u stranim rukama vođeno glavama i rukama "hrvatskih rodoljuba". Na Podravci će se vidjeti gdje je danas Hrvatska i hoće li još jedna ogromna firma krenuti putem svih prethodnih firmi. Osobno mislim da će pobijediti oni koji su već mnogo puta pobijedili, Podravka dobiva nekompetentno politički nametnuto vodstvo i priprema se za strano preuzimanje. Umirovljenici mogu samo plakati, mirovine će biti još manje jer će im novac uložen u Podravku uskoro nestati.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
00:15 23.02.2017.

Podravka danas vrijedi duplo nego prije 4 godine, dobit u 2016 je 150+ mHrk. Kome to smeta?! Drž te se mirovinci, moja lova je kod vas!

VL
SD
sve_dalje_od_HR
07:32 23.02.2017.

Gdje vam je sad domoljublje bando! Lovite domoljubne pozicije tko će više očerupati podravskog pijevca! Sramite se

VL
VI
Vito
07:59 23.02.2017.

Sad nek mi netko napiše da se nismo vratili u komunistički režim jugoslavije s ovom vladom i vladajućima koji prijete ostavkama kad njihovi partijski poslušnici ne mogu zasjesti na direktorska mjesta.

VL
VI
Vito
07:57 23.02.2017.

Uglavnom, uvjet koji je dao Marić razbuktao je atmosferu u stranci, pa s druge strane ostavkama sada prijete predstavnici zajednice poduzetnika, branitelja i gradskog odbora Koprivničke županije. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: To me podsjetilo na sličan događaj 1989.g. kad smo bili srpnju i kolovozu na kampu pa nismo htijeli postaviti jugoslavensku zastavu pored naše. _________________ Došao predstavnih mjesta (Veli Rat na Dugom otoku) i počeo vikat da će dati ostavku, ako ne metnemo jugo zastavu pored naše. _________________________ Nismo metnuli jugo zastavu, aon nije dao ostavku

VL
CI
cinbenik
08:00 23.02.2017.

Izmisljeno radno mjesto,izmisljeni uhljeb bi pravi reda i unistavao Hrvatski rast,radi HDZe potreba.......

VL
VI
Vito
07:52 23.02.2017.

Premijer je čak bio spreman zbog dobrih rezultata produljiti mandat sadašnjoj upravi, no ostali članovi stranke to nisu dobro dočekali, pa je navodno ministar Goran Marić prijetio ostavkom. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Pa nek da ostavku _____________________ Zašto samo prijeti???

VL
VI
Vito
08:08 23.02.2017.

southman 23.02.2017 u 07:56h _____________________ A što možete očekivati od komunističkog potomka???? ___________________ Ponaša se identično kako su ga uzgojili i kako su mu isprali mozak u djetinjstvu vojnim tretmanom "razmišljanja". _____________________ Rođen u vrijeme "Hrvatskog proljeća" i progona Hrvata, majka mu vojni lekar koji je očito u to vrijeme "lekario", a ne liječio ljude, kamoli Hrvate. ____________________ Ništa drugo od takvih se niti ne može očekivati. _______________ Zato i je u partijskoj organizaciji čiji je okupljivač bio jugogeneral ________________ Iz Wikipedije:::::::: Pravni fakultet u Zagrebu upisao je 1988., a diplomirao 1993. ::::::::::::::::::::::::::::: Ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska priznata 1992.g., što znači da je studirao pravo u jugoslaviji po jugoslovenskom "kurikulumu", a taj je "kurikulum" osuđivao Hrvate i Hrvatice, a oslobađao srbe i srpkinje, što je jugogeneral dokazao oslobađanjem krivnje za ratni zločin četnike, srbe i srpkinje u Vukovaru. ______________ I takav nam danas vlada

VL
BI
binki
07:25 23.02.2017.

ma moj Mariću pozovi kraljicu u pomoć. kad ona lupi šakom po stolu i održi konstruktivno predavanje od 8 sekundi sve bu riješeno.

VL
Avatar southman
southman
07:56 23.02.2017.

Opet Plenki iscrpljuje svoje u stranci, oni kao fol kadroviraju a na kraju će opet iskočiti nečiji " zet " kao i kod HTV-a. Mudro, učinkovito ali i nekorektno !

VL
Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
08:09 23.02.2017.

Sve je po starom ustaljenom običaju (bez obzira koja je stranka na vlasti), uspješna tvrtka mora smjeniti uspješnu upravu jer tako hoće politika. Dok je bio u oporbi, Marić je zvučao jako razumno i pametno je govorio, ali od kada je na vlasti iz njegovih usta dolaze samo bezvezne izjave. Ako je točno da je prijetio ostavkom ako se ne smjeni uspješna uprava, onda se tom gospodinu treba zahvaliti na dosadašnjem radu i otpustiti ga. Ključna razlika između privatnika i države je da privatnik hoće da tvrtka bude uspješna, a država hoće da tvrtka bude u rukama poslušnika bez obzira na uspješnost.

VL
DU
Deleted user
09:10 23.02.2017.

Za predsjednika uprave predlažem sebe jer su moje reference da svaki put kad sam u trgovini prođem pokraj police s Podravkinim proizvodima.

VL
DU
Deleted user
09:30 23.02.2017.

Argumentiranje stava prijetnjom davanja ostavke je neprihvatljivo. Ostavku prihvatiti, ministarstvo ukinuti!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.