Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI INCIDENT

Nakon napada na šogoricu, na njega nasrnuo brat sa sjekirom

sjekira-novi
Arhivska fotografija
11.03.2010.
u 10:24

Protiv braće D. Đ. i M. Đ. policija će podnijeti optužni prijedlog.

VOĆIN - Zbog međusobnih obiteljskih odnosa u srijedu oko 21 sat ispred ugostiteljskog lokala u Voćinu, D. Đ. (28) je pod utjecajem alkohola od 0,8 promila napao šogoricu S. Š. (28) i dvaput je šakom udario u glavu.

O tome je napadu S. Š. obavijestila supruga M. Đ. (26), koji je, pod utjecajem alkohola od 0,6 promila, sa sjekirom otišao u kuću svoga oca I. Đ. prijeteći da će ubiti brata koji mu je tukao suprugu.

Razjareni M. Đ. nekoliko je puta udario sjekirom po stolu u kući, a potom je, kada se brat D. Đ. pojavio u kući, pojurio sjekirom prema bratu koji je pobjegao iz kuće i tako spasio glavu.

Otac je uspio smiriti sina, a nakon što je stigla policija i obavila kriminalističko istraživanje, protiv braće D. Đ. i M. Đ. policija će podnijeti optužni prijedlog.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije