Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADALI U NESREĆI KOD VARAŽDINA

Nakon mladog vozača motocikla preminula i njegova suputnica: 'Zašto nas je morala napustiti?'

KUU Zasadbreg
16.08.2022.
u 21:23

Do nesreće je došlo kad se 42-godišnji vozač osobnog automobila uključivao u promet sa sporedne ceste na državnu cestu i prepriječio put 25-godišnjem motociklistu koji je vozio brže od dopuštenog

U bolnici je preminula druga žrtva prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju poslijepodne u Turčinu kod Varaždina. Na mjestu nesreće poginuo je vozač motocikla Hrvoje H., a danas je ozljedama podlegla i njegova suputnica Mateja S.

"Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut!", oprostili su se od nje u Kulturno-umjetničkoj udruzi Zasadbreg, čija je bila članica.

Do nesreće je došlo kad se 42-godišnji vozač osobnog automobila uključivao u promet sa sporedne ceste na državnu cestu i prepriječio put 25-godišnjem motociklistu koji je vozio brže od dopuštenog, priopćio je DORH.

Ključne riječi

Komentara 16

MO
modovisisajteMaraschino
21:55 16.08.2022.

to križanje je odmah poslije zavoja i vozači često ne poštuju znak STOP a primjetiti motocikl koji se kreće velikom brzinom je problematično. nije ni prva ni zadnja koju je dečko odveo u smrt. moj prijatelj je molio dečka svoje kćeri da bude pažljiv, da ju ne dovodi u opasnost i onda ju je dečko odveo u smrt a on preživio. na kraju je dobio uvjetnu kaznu...

ST
Startrack
23:24 16.08.2022.

Mladi ljudi ne shvataju daje jedan zivot. Motori su bespotrebni Rizik. Ja sam jednom samo cudom ostao ziv i dvaput u dlaku sam izbjegao teske povrede. Konacno sam shvatio kolko je zivot dragocjen.

Avatar Verre
Verre
20:57 17.08.2022.

Nikad na motoru ne vozim suputnice. Ako pogriješim, bar ću sam otić na onaj svijet. A i vi cure isto razmislite sa kime sjedate na motor. Sa klinjom koji jedva ima vozačku ili sa likom koji ima 30 godina iskustva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije