Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 51. GODINI

Nakon kratke i teške bolesti iznenada preminuo saborski zastupnik dr. Hrvoje Šimić

Hrvoje Šimić
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/5
20.09.2023.
u 10:09

Na početku sjednice sabora Gordan Jandroković objavio je da je jutros nakon kratke i teške bolesti iznenada preminuo dr. Hrvoje Šimić, saborski zastupnik HDZ-a. "Vijest smo primili s velikom tugom i žaljenjem, ali još većom nevjericom s obzirom da do nedavno ništa nije upućivalo na takvo što", rekao je Jandroković.

"Hrvoje je obavljao svoje zastupničke dužnosti i za vrijeme ljetne stanke i umjesto nastavka suradnje na jesenskom zasjedanju danas se, nažalost, opraštamo od njega", rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

Hrvoje Šimić rođen je 28. listopada 1972. u Našicama. Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Od 2002. godine radio je u Domu zdravlja Našice na radnom mjestu liječnika u hitnoj medicinskoj pomoći. U veljači 2003. godine zaposlio se u Općoj županijskoj bolnici Našice, a u ožujku je započeo specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije.

VIDEO Tužna vijest iz Sabora: Jandroković objavio iznenadnu smrt zastupnika HDZ-a Hrvoja Šimića (50)

U srpnju 2007. godine položio je specijalistički ispit te od tada radi kao specijalist fizijatar u Općoj županijskoj bolnici Našice. 2011. upisao je doktorski studij na Medicinskom fakultetu u Osijeku, a 2012. imenovan je asistentom iz znanstvenog područja Biomedicine i zdravstva, znanstvenog polja kliničke medicinske znanosti, znanstvene grane fizikalne medicine i rehabilitacije u Katedri za ortopediju i fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu Medicinskog fakulteta u Osijeku.

VEZANI ČLANCI 

Od 23. veljače 2009. g obavljao je poslove pomoćnika ravnatelja za osiguranje kvalitete, a od lipnja 2009. g. zamjenika ravnatelja OŽB-a Našice. U travnju 2011. g. postao je ravnatelj OŽB-a Našice.

Od 2009. do 2013.g obnašao je dužnost gradskog vijećnika u Našicama. Saborski zastupnik  postao je 22. srpnja 2020.

Iza sebe ostavio je suprugu i dvoje djece. 

Komentara 27

Avatar Krile102
Krile102
11:26 20.09.2023.

Nisam za HDZ...Za one koje ne znaju..dugo se lijecio.I za one koje ne znaju..da ,radio je za svoj narod i za svoj grad. Pocivaj u blazenom miru Hrvoje...

DU
Deleted user
10:29 20.09.2023.

Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio..

BE
Beba
12:47 20.09.2023.

Kakav se gad može radovati smrti mladog čovjeka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije