Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morali popustiti

Nakon Čačića u HDZ-u strahuju od Hrebakovih ucjena većinom

10.06.2021.
u 21:46

Bjelovar i županija ostali jedino HSLS-ovo uporište, HDZ strahuje da dodatno ne ojačaju

Komentara 3

SI
sisavac
10:17 11.06.2021.

očito se priprema velika koalicija hdz-sdp, izmjena izbornog zakona, cijela zemlja jedna izborna jedinica, lokalci postaju na nacionalnoj razini marginalci, sve nove strančice i pokreti nemaju šanse ući u sabor... amo nek ova ekipa sa jednom rukom, nogom, štakom, ucjenjuje. za 3 godine mogu postati povijest, i oni i njihove strančice. čišćenje političke scene je ono što trebamo, a ne na svakim izborima 50-ak novih lista i stranaka. imamo preko 200 stranaka... kad bi u kini bilo višestranačja, pa oni i ih imali zbilja milijun! i bili paralizirani totalno.

DU
Deleted user
22:53 10.06.2021.

Neka pokažu gdje je mjesto onima sa par ili dva para ruku. Nema ideologije, raditi za dobrobit građana, tako da se ovi veliki udruže. Bilo hdz sa sdp-om ili dp-om i obratno.

HŽV
06:37 11.06.2021.

Sramota je, majko, HDZejac biti......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije