Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED PANDEMIJE

Poslije 24 sata dežurstva medicinsku sestru iz Vukovara dočekala kazna za parking

Kazna za neplaćeno parkiranje medicinskoj sestri poslije 24-satnog dežurstva
11.04.2020.
u 15:15

Inače, oslobođenje od plaćanja parkinga do sada su donijeli brojni gradovi, ali ne i Grad Vukovar koji je donio niz mjera u cilju suzbijanja posljedica koronavirusa, ali ne i prestanak plaćanja parkinga koji se i dalje širom grada uredno naplaćuje.

Društvenim mrežama poput munje proširila se fotografija nastala danas ispred Opće županijske bolnice Vukovar. Na njoj se vidi kazna za neplaćeno parkiranje medicinskoj sestri poslije 24-satnog dežurstva koju joj je izdao djelatnik vukovarske gradske tvrtke Komunalac.

Da nije bilo zabune pokazuje i to da je kazna zakačena ispod brisača na vjetrobranskom staklu odmah iznad propusnice koju je medicinskoj sestri izdala Opća županijska bolnica Vukovar. Kaznu je poslije 24-satnog dežurstva dobila Andrea Orešković koja radi u hitnoj internističkoj ambulanti.

Fotografija je podijeljena nebrojeno puta, a ispod se mogu pročitati najrazličitiji ogorčenih građana. Tako se može pročitati i da se tako nagrađuju medicinski djelatnici u Vukovaru, i to poslije 24-satnog dežurstva, kojima se širom Hrvatske plješće radi svega što čine u borbi s koronavirusom. Drugi podsjećaju i kako neki od građana istim tim medicinskim djelatnicima donose hranu i osvježavajuće sokove radi svega što čine, najavljuje podjela paketa, a da ih se u Vukovaru na ovaj način nagrađuje.

Inače, oslobođenje od plaćanja parkinga do sada su donijeli brojni gradovi, ali ne i Grad Vukovar koji je donio niz mjera u cilju suzbijanja posljedica koronavirusa, ali ne i prestanak plaćanja parkinga koji se i dalje širom grada uredno naplaćuje.

- Rade i drugi (vatrogasci, policajci, Crveni križ, trgovci…) i svi plaćaju. Propusnica nije za besplatan parking. Već za dolazak na posao. Ne pita se kako osigurati za plaće 200 ljudi u Komunalcu. Ako će sve biti besplatno, ode firma u stečaj a radnici na zavod, napisao je na Facebooku zamjenik gradonačelnika Vukovara i načelnik gradskog stožera Civilne zaštite Marijan Pavliček.

Hoće li poslije ovoga slučaja biti ikakvih promjena u režimu naplate parkinga u Vukovaru tek ostaje da se vidi. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:10 11.04.2020.

Zoran dokaz koliko NEPISMENIH uhljeba ima j javnim i državnim službama.Da je po pravnoj regulativi momentalno otkaz pa neka ide kopati u polje.Toga se ova država nikad neće uspjeti riješiti i hvalimo se da smo dio Europske unije.Svaka čast !!

DU
Deleted user
19:33 11.04.2020.

Dakle, gradsko poduzeće dobija plaće od "kazni" za parking, lijepo... Ne može biti ljepše, jednima oduzmimo da bi drugi imali? Bolesno.. valjda svi zaradimo da bi svi imali?? Ah da živimo u Državi gdje se proračun puni ponajviše od vozača!! Gorivo, cestarine, kazne, osiguranje, tehnički, loše ceste-kvarenje dijelova... Itd..itd...

LU
lupa
19:13 11.04.2020.

Ne kuzim di je problem? Kao da zena nije i prije dezurala i sada zato sto radi svoj posao koji radi i kada nije krizna situacija pokusala je, iako zna da Vukovar i dalje naplacuje kazne, uz pomoc propusnice ii posla mediciske sestre uzicat besplatni parking. NIje uspjela i adio. Fakat ne vidim problem u tome, veci je problem u toj mega tramaticnom ponasanju i to u Vukovaru, koliko imaju zarazenih, jednog, ***ate satrala se od guranja respiratora u grlo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije