Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gasi se emisija

Nakon 17 godina s ekrana odlazi "Latinica"

\'za scenu...17.09..04. latinica...nova scenografija...latin snimio:davor visnjic\'
Davor Višnjić/Pixsell
13.01.2011.
u 12:31

Zadnje izdanje moći će se vidjeti u ponedjeljak, 17. siječnja, kada će autor, urednik i voditelj Denis Latin zajedno s gostima u studiju obrađivati temu "Nasilje nema opravdanja"

Nakon 17 godina emitiranja ukida se "Latinica"! Odlukom vodstva Informativnog programa HTV-a zauvijek se gasi jedna od najgledanijih i najutjecajnijih HTV-ovih emisija, čije će se zadnje izdanje moći vidjeti u ponedjeljak, 17. siječnja, kada će autor, urednik i voditelj Denis Latin zajedno s gostima u studiju obrađivati temu "Nasilje nema opravdanja".

- Nakon 17 godina "Latinice" istekao je njezin životni vijek, a pred kolegom Denisom Latinom je novi izazov, osmišljavanje nove unutarnjopolitičke emisije - stoji u priopćenju s HTV-a.

U njemu se se navodi još i to da Informativni program javne televizije u novoj shemi intenzivno priprema novu političku emisiju talk show formata, koji će omogućiti veće sudjelovanje javnosti (u studiju će biti publika, a gledatelji će se moći telefonski uključiti u raspravu). Nova emisija bavit će se svim aktualnim temama u Hrvatskoj i svijetu.

Komentara 435

VI
vidimškoj
12:20 14.01.2011.

U znak prosvjeda protiv neosnovanog progona hrvatskih branitelja zakazan je i prosvjed na Trgu bana Jelačića. Prosvjed počinje u subotu 15. siječnja 2011. s početkom u 10:30 sati. Mimohod u Splitu U Splitu će se u subotu, 15. siječnja 2011.,., u 19 sati održati mimohod potpore nepravedno progonjenim braniteljima u organizaciji Udruge \"Volim Hrvatsku\". Mimohod će krenuti s početka Vukovarske ulice, pokraj općine, prema Riv \"Stanimo ujedinjeni kao nekad i pokažimo da se protivimo tom progonu, zatvaranju branitelja i konačnom kriminaliziranju Domovinskog rata. Stanimo ujedinjeni kao nekad i pokažimo da ne podupiremo ovaj progon i zatvaranje hrvatskih branitelja\", poziva Udruga \"Volim Hrvatsku\". +++++++++++++++++++++++++++ da se kladimo da ste opet u režiji ove lopovsko-zločinačke stranke na prosvjedu. Prvo u Zagrebu pa onda trk u buse ve pa za Split. Vjerovatno će se napadat \"\"samo\"\" Josipović. ZNA SE.Panika se širi.

BL
bitter lemon
16:22 13.01.2011.

Zna se da je Vukovar svjesno žrtvovan ne bi li se dobili poeni u međunarodnoj zajednici...

KU
kumajanja
14:34 13.01.2011.

Šteta što odlazi Latinica. Jedina emisija koja je razotkrivala zločince,pljačkaroše....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije