Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Nakon 16 godina skrivanja uhićen šef mafijaške organizacije Camorra

mafijaš
07.12.2011.
u 12:39

Šef mafijaškog klana Casalesi Michele Zagaria (53) otkriven je u podzemnom bunkeru u Casapesenni

RIM – U akciji policije i karabinjera, kojima je koordinirala protumafijaška direkcija tužiteljstva u Napulju, danas je uhićen šef mafijaškog klana Casalesi Michele Zagaria (53), najopasniji mafijaški šef kriminalne organizacije Camorra za kojim se tragalo 16 godina. Otkriven je bunker u kojem se skrivao u Casapesenni, mjestu pokraj Caserte, južno od Rima, a u akciji je sudjelovalo više od stotinu pripadnika snaga sigurnosti.

Michele Zagaria se, dakako, pod lažnim imenom skrivao u podzemnom bunkeru svoga rodnog mjesta Casapesenne, opisanog i u knjizi i istoimenom filmu "Gomorra" Roberta Saviana. U Casapesennu, sjeverno od Napulja, odmah su stigli i protumafijaški tužitelji Cafiero de Raho, Catello Maresca, Raffaele Falcone i Marco del Gaudio koji su predvodili akciju. Njima je, navodno, prema onome što prenose talijanski novinari, Michele Zagaria kazao: „Pobijedili ste, pobijedila je država“.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:49 07.12.2011.

Pa i Hitler se krio ispod zemlje u vucijoj jazbini.Ne znam zasto me brkovi ovog tipa neodoljivo podsjecaju na Adolfove

IR
irani
16:23 09.12.2011.

Sada jedino fale forumski tumpleki koji ce vatreno braniti Zagarla kao borca za slobodu od cionistickih vladara svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije