Naslovnica Vijesti Svijet

Nakon 13 godina riješili brutalno ubojstvo djevojke u BiH, policija počinitelja našla u svojim redovima

Ispostavilo je kako je žrtva poznavala Jeličića. Policajac ju je kobne noći povezao svojim automobilom a potom ubio.
01. studenoga 2018. u 16:19 2 komentara 3836 prikaza
bih policija
Foto: Zoran Grizelj/PIXSELL, ilustracija

Policijski istražitelji u Bosni i Hercegovini uspjeli su nakon trinaest godina rasvijetlitli ubojstvo djevojke Irene Predojević iz Bosanske Dubice pri čemu se ispostavilo kako je taj zločin počinio upravo policajac u čijoj kući je u četvrtak tijekom pretrage pronađen i pravi arsenal nezakonitog oružja i eksploziva.

Županijski sud u Zagrebu PREKORAČILA NUŽNU OBRANU Dobila šest godina: U obrani zadala partneru 29 uboda i zarezala ga još 47 puta

Ravnatelj policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je novinarima tijekom dana kako postoje dokazi da je počinitelj brutalnog ubojstva djevojke koja je 2005. godine imala 28 godina policajac koji je priveden u srijedu a u četvrtak je predan nadležnom tužiteljstvu.

Ćulum nije potvrdio identitet uhićenog no mediji su objavili kako je riječ o Goranu Jeličiću, zaposlenom u policijskoj postaji u Bosanskoj Dubici.

Irena Predojević ubijena je u noći između 6. i 7. kolovoza 2005. godine, kada se iz noćnog izlaska vraćala kući. Obitelj je 7. kolovoza prijavila njen nestanak  a nakon 24 sata njezino tijelo je pronašao susjed na divljem deponiju smeća u obližnjem selu.

Slađana Brkić Završeno suđenje Nevjenčanom suprugu zarila nož u prsa, a djeca su gledala

"Riječ je o okrutnom ubojstvu", istaknuo je Ćulum podsjećajući kako je djevojka najprije zadavljena a njezino tijelo ubojica je potom zapalio.

Ispostavilo je kako je žrtva poznavala Jeličića. Policajac ju je kobne noći povezao svojim automobilom a potom ubio.

Policija je u četvrtak pretražila Jeličićevu obiteljsku kuću u Bosanskoj Dubici a policijska glasnogovornica Mirna Miljanović potvrdila je kako je tom prigodom u podrumu pronađena veća količina skrivenog streljiva i eksploziva te druga vojna oprema "veće razorne moći".

Daniel Freitas Jeziv prizor Prolaznici našli tijelo nogometaša Sao Paula, ubojice su ga unakazile

"Osim prijave za kazneno djelo teškog ubojstva počinjenog na vrlo okrutan način protiv G.J. će biti podnesena i prijava za nedopuštenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija", kazala je Miljanović.

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

  • 5_ak:

    Iz procitanog nisam shvatio kako su mu dokazali ubojstvo