Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Čičin-Šain za Večernji list

Najvažnija su za kontrolu pandemije: 'Razvijamo cjepivo koje od svih sojeva SARS-CoV-2 štiti dugoročno'

29.11.2022.
u 21:30

Klinička ispitivanja novog vektorskog cjepiva na bazi citomegalovirusa mogu se očekivati za tri godine, a može ga se modificirati i možda ćemo ga primijeniti protiv neke nove pandemije, kaže naš znanstvenik

Komentara 44

Avatar Rumba
Rumba
22:06 29.11.2022.

Pfizer je prije nekoliko dana priznao jer je morao zbog pritiska suda i rekao da je cjepivo protiv te korone koje je firma stvorila imala postojanu zaštitu tek nekoliko dana a zanimljivo to nitko nije objavio šteta

WI
wiselywi
22:49 29.11.2022.

Jel ovog lika nije sram opet se pojavljivati u medijima nakon toliko prosipanja od početka pandemije? Nevjerojatno, nekima je obraz kao đon.. Ali Infodemija je sve dokumentirala, na internetu sve ostaje ;)

DU
Deleted user
21:56 29.11.2022.

To cjepivo prvo će dati Bidenu. Od početka pandemije, cijepio se 7x, a coronu je imao 12x.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?