Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove žrtve sukoba

Najmanje deset mrtvih u eksploziji u kršćanskom dijelu Damaska

sirija (1)
Reuters/PIXSELL
21.10.2012.
u 12:12

Najmanje 10 osoba je poginulo kada je eksplodirala bomba ispred policijske postaje, javljaju nevladine organizacije iz glavnog sirijskog grada

U glavnom sirijskom gradu Damasku najmanje je 10 osoba poginulo, dok je 15 osoba ranjeno u eksploziji bombe u kršćanskom dijelu tog grada, javljaju tamošnje nevladine organizacije.

- Najmanje 10 osoba je poginulo kada je eksplodirala bomba postavljena u automobilu ispred policijske postaje, navodi se u njihovom izvješću. To je prvi bombaški napad u kršćanskom dijelu Damaska, jednom od najstarijih četvrti glavnog sirijskog grada.

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
12:36 21.10.2012.

mene najviše vesele slije raspjevanih iračana, libijaca, egipćana, kako slave svoju teško stečenu i izborenu slobodu. sad uživaju u miru, sreći, slobodi!! svega imaju stoput više nego prije, novca, bolje hrane, više posla bolje plaćenog. sigurnost je na nivou, nije ih više strah da će ih radi zločina privesti, i možda osuditi na koju godinu kazne, za krađu možda i ruku odsjeći.. joj, pa što rade ovi u siriji, zašto su protiv radosti života u kojoj uživa cijela libija, egipat? ne kužim ih, baš su neki... eto, iračani su, kao i libijci, potpuno oslobođeni. ne nose više teret nafte i plina, nego koju zavežljaj kukuruza, plijesnog kruha, i tako.. al onaj osmijeh na njihovim licina, nemjerljiv sa svim bogatsvima ovog svijeta. hehe, sva sreća što se o njihovim bogatsvima sad brinu pametni i civilizirani zapadnjaci.

PE
Perunovic
13:31 21.10.2012.

U krscanskom dijelu Damaska. _________________________ Tako lijepo. Sada cemo polako, sve probleme , koji se ticu Sirije, prebaciti na religiozne probleme. Tamo se " nista drugo " ne desava izuzev sto , ne znam koji su to tamo, unistavaju i i protjeruju krscane.

ZA
zagrebHR
15:58 21.10.2012.

Larissa, shvati da će Rothschildi i Rockfellery napravit takav scenarij koji će Assada srušit s vlasti, prva faza je učinjena, Sirija je razbijena na tri dijela a nakon toga bit će napravljen scenarij koji će srušit Assada, zaboravi Ruse, oni će dobit povlastice za svoje držanje, Assad je prekrižen, samo je pitanje načina, neće propast ni dolar ni Rothschildi i Rockfellery

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije