Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborne igre na granici

Najekstremnija retorika protiv migranata u modernoj američkoj povijesti

01.03.2024.
u 14:53

Vrhovni sud prihvatio je zahtjev da suci odlučuju ima li Trump imunitet od progona zbog optužbi za pokušaj poništavanja rezultata izbora 2020.

Ključne riječi

Komentara 5

EJ
ejStef
15:17 01.03.2024.

Najveći problem SAD-a nisu migranti, najveći problem je Woke ideologija, što je zapravo evolucija komunizma koja nije samo usredotočena na kapital, odnosno privatno vlasništvo, već i na sve društvene aspekte. To izjednačavanje idiota s genijalcima, sposobnih s nesposobnima, uspješnih s neuspješnima, bogatih sa siromašnima itd... uz prikazivanje bijelih muškaraca kao osnovni problem svijeta predvodi devastaciju Amerike koja je već jako izražena, naročito gdje vladaju "progresivni" gradonačelnici... Nije čudo što onda jedan Trump ima toliku popularnost kod radnih ljudi, kod latinoamerikanaca, pa čak i kod određenih grupa crnaca... Migranti su trenutno tema radi donošenja aktualnih zakona, no ta ideologija koja se pokušava propagirati u Americi i iz Amerike je osnovni razlog ekstremne podijeljenosti Američkog društva.

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
15:10 01.03.2024.

To je mlaka retorika u trenutku masovne invazije kad nezakoniti migranti koji su došli premašuju brojem 45 od 50 američkih saveznih država.

LL
lijepa_li si
18:11 01.03.2024.

analitičari kažu da se radi o najekstremnijoj retorici, te kažu da biden mora pooštriti retoriku o emigrantima, ako ne želi izgubit izbore! i ja kad narastem želim bit analitičar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije