Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Najbolji Milanovićev taktički potez

Ignorirajući prosvjed, premijer već pola godine odašilje poruku dijelu Hrvatske da mu nije uzalud dala svoj glas, da bi na obljetnici u Okučanima, na terenu domaćem za branitelje, desnici zabio vrlo efektan gol.

Komentari 28

KL
Klarahrv
13:11 02.05.2015.

Po naslovu clanka pomislih Ivanka Toma, Branimir Pofuk, Marko Biocina, Renata Rasovic i Bingo.

VL
Avatar Maslina
Maslina
12:08 02.05.2015.

Kod nas se prid izbore i sotona poliva svetom vodom.

VL
Avatar felixsb
felixsb
13:17 02.05.2015.

Strašno u što se pretvorio večernjak , nakon vladinog biltena yutarnjeg lista i ova nekada časna dnevna novina je izgubila svaki kredibilitet i vjerodostojnost kod svojih čitatelja . Sve se ogleda u tomu što najgoru vladu i najgoreg premijera svakii dan u par tekstova pokušavaju izvući iz go...a umjesto da ih se pritiska da konačno učine nešto u korist građana još ih se počesto glorificira .

VL
PP
plavac plavi
16:34 02.05.2015.

Nikakav efekni gol Milanović nije zabio!! Nego, da nije Renati netko blizak Milanoviću, zabio efektan gol!!! :)

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
13:14 02.05.2015.

Znači, tebi su Hrvatski branitelji desnica? To je sve što vidiš? Ako gledaš tako, onda si ti ljevica, i nisi željela Hrvatsku...tako očito.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:10 02.05.2015.

Štovana autorice, ovakav izljev emocija na račun njega more prosut sam njegva vjerna sljedbenica. Osobno mislim kak jedan ozbiljni novinar to ne bi smjel napravit. On je sve sam ne ono za kaj ga želite prikazat !!!

VL
OS
osica
13:18 02.05.2015.

" tko mu sad može spočitati ignoranciju " ? nitko ništa vbrijeme je predizborno i zato sve ima svoje zašto " i dolazak pred Golgoškog i ruka na ramenu i..... puno toga još" . Nadam se da mu Golgoški "goški " nije nešto rekao kao u povjrenju jer premijer je već progovorio u njihovom ranijem susretu u četiri oka, koji je trebao ostati tajna " Toliko o vjerodostojnosti " susreta, govora poruka ..... ponašanja."

VL
KL
Klarahrv
14:18 02.05.2015.

Gospodjo Rasovic obozavateljice Milanovica zasto brisete moje komentare?

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
12:46 02.05.2015.

Jedini njegov taktički potez koji bi koristio i Hrvatima i "građanima" je da se iseli iz Hrvatske.

VL
Avatar delminium
delminium
12:11 02.05.2015.

neću otvarati tko je ovo napisao ali ću pokušati pogoditi ivanka toma ,,, ako sam pogriješio nek me forumaši isprave

VL
Avatar delminium
delminium
14:14 02.05.2015.

gospodjo renata rašović ... možda je po vama i vašim željama ovo perfektan potez pa mogu slobodno reći bivšeg premijera milanovića koji ujedno u ovoj godini završava i političku karijeru ............. medjutim po onima koji imaju pravo glasa ovakvi potezi sdp vode prema izbornom pragu

VL
TV
tv5378
17:10 02.05.2015.

Renatice,otkuda ovi hvalospjevi Milanovicu,umjesto da to bude jedna od normi ponasanja predsjednika Vlade,ispada odjednom da se radi o izuzetno talentiranom I sposobnom politicaru.Svi znamo tok je I sto je Zoran Milanovic bas kao sto znamo da je u izbornoj groznici,svjesno zapostavljajuci prioritet,u ovom slucaju Hrvatsku privredu,koja ne da je na koljenima nego je gotovo unistena a Bankrotiranu Drzavu ostavlja u "amanet' sljedecoj Vladi.

VL
MJ
markezic.joso
17:15 02.05.2015.

hvali te me usta moja, to preko novinarke progovaraMilanović jer se ona višei ne vidi iz njegove....... Nije mi se niti činilo da je Milanović nešto uspjeo i samo je priznao da 6 mjeseci nije ništa učinio po nečem što mu je poznato, a najviše mu nije poznato oko prava branitelja. Toliko o pametnom premieru,nezna kako se osjećaju oni koji su mu napravili stolicu. još samo malo, politički će umrijeti

VL
CI
cicina
19:57 02.05.2015.

ljubi ruku gospodinu ,,,koji potez

VL
JU
juma
21:11 02.05.2015.

Ne ulazeći u to tko je u sukobu branitelja i vlade u pravu, gospodja Rašović ipak zaboravlja jednu bitnu činjenicu. Hrvati nisu baš toliko bedasti i znaju jako dobro kako Milanović za razliku od branitelja u taj susret nije ušao iskreno. Da je bilo drugačije bio bi to veliki ne samo politički, nego i državnički potez. Ovako je sve ostalo na nivou sitnog politikanstva, hinjene iskrenosti i držanja fige u džepu, a toga smo se od naših političara već nagledali. Ako je to gospodji Rašović veliki taktički potez, onda su joj kriteriji kojima ocjenjuje političare uistinu niski ili da kažem na hrvatskom divi se čovjeku jer je branitelje i invalide koji su i pored sukoba bili otvoreni i srdačni s njim ovime dobro za...bao. To je za gospodju Rašović uzorit i vrhunski politički potez? Možda i jeste za one koji političare ne ocjenjuju na osnovu morala, iskrenosti i poštenja. Po tome je za Renatu Rašović i gospodin Sanader vrhunski političar. Jedina mu je mana što se dao uloviti, a golove je zabijao svima nama.

VL
KP
karlo.petrik
20:14 02.05.2015.

Kameleon , mijenja boju po potrebi.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:19 02.05.2015.

nema ivanke tome evo renate raskovic.a po cemu je to dezerteru dobar potez? izdrzao je jedan dan da ne prevari branitelje pa onom jadniku Anti kotromanovicu naredio da zabrani nastup klapi Sv.Juraj. jadno da ne moze biti jadnije. ali toto je komunisticka narav. prevara pa opet prevara.

VL
SP
spenic60
05:03 03.05.2015.

Milanovic ima puno taktickih poteza od povetka svog vladarenja, a to sve protiv Hrvatskog naroda. Zadnji biseri iz njegovog repertoara su prepoznatljivi. Najprije je sa bankama opljackao nas narod, a posli se pojavio kao dobrotvor sa oprostom prema franko duznicima.a. Glogoski i drugi 100% invalidi gotovo su ga na koljenima molili za dijalog, da bi eto nakon par miseci ipak odlucio ako nista drugo , ono da ih posjeti. A da li ce ih pozvat na razgovor radi rjesavanja njihovih problema ? To cemo jos sacekati ! Maj onaj drugi se blizi , a vojnih invalida ima poprilicno. To bi na redovnim ili izvan redovnim izborima za Vladu donjelo poprilicno glasova. Proziran nam je Premijer . Nadam se da ce to vidit i nasi branitelji !?

VL
Avatar aunick
aunick
10:06 03.05.2015.

Mozda je za gospodju Rasovic uljudno da sa njom neko razgovara, pozicionirajuci se iza njenih ledja sa rukama na njenim ramenima, mozda se njoj to doima kao zabijeni gol, ali gospodjo, to je divljastvo i nekulturan akt jer ovdje se stoji iza ledja osobe sa kojom se razgovara a jos se i ruke oslanjaju na ramena te osobe, koja je da to vama naglasim 100% invalid i sjedi u invalidskim kolicima. Cini se da gospodja ima mokre sne o Milanovisu pozicioniranimiza nje, saputajuci sa osmijeom na licu jer eto on zabija gol. Promasaj Renata. Hajde izbrisite, trudio sam se da se prilagodim vasem pisanju. Milanovicev cinizam ni vasa odanist nemoze ublaziti, njegova faca je kisela.

VL
TO
tojčić
17:16 02.05.2015.

sigurno je popio bar 3 apaurina kad je prišao braniteljima

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.