Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.05.2015. u 12:00

Ignorirajući prosvjed, premijer već pola godine odašilje poruku dijelu Hrvatske da mu nije uzalud dala svoj glas, da bi na obljetnici u Okučanima, na terenu domaćem za branitelje, desnici zabio vrlo efektan gol.

Sve one koji su tvrdili da su se tijekom prosvjeda, koji u Savskoj 66 tinja više od šest mjeseci, njegovi vođe odmetnuli u političare, jučer je demantirao jedan iznenadni, ali ne i nepromišljeni, susret prosvjednika s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem.

Jer, taktički potez - kakvog se ne bi posramio ni vojni vrh koji je prije 20 godina izveo munjevitu i učinkovitu operaciju Bljesak - osmisliti može samo politika, dok su branitelji prosvjednici ušli u dijalog s premijerom emotivno, nedorasli pomno osmišljenoj igri. Ignorirajući prosvjed, premijer već pola godine odašilje poruku dijelu Hrvatske da mu nije uzalud dala svoj glas, da bi na obljetnici u Okučanima, na terenu domaćem za branitelje, desnici zabio vrlo efektan gol.

Stati sučelice Josipu Klemmu i staviti ruke na ramena Đure Glogoškog, pokazati tolerantno, čak prijateljsko lice spremno na “neformalni” dijalog, najbolje je što je ikada osmislio premijer ili pak njegov američki PR savjetnik, svejedno. Efektnije čak i od poteza kad je u javnost pustio glas o sastanku s Glogoškim, održanom u tajnosti. Da su političari, a nesumnjivo nisu, nikada mu ne bi poklonili majicu.

Ovako, premijer je otišao iz Okučana sa dva poklona. Spremnom za dijalog onda kada to njemu odgovara, tko mu sada može spočitati ignoranciju?

>> Milanović na obljetnici 'Bljeska' razgovarao s Glogoškim i Klemmom, branitelji mu poklonili majicu

Komentara 28

KL
Klarahrv
13:11 02.05.2015.

Po naslovu clanka pomislih Ivanka Toma, Branimir Pofuk, Marko Biocina, Renata Rasovic i Bingo.

Avatar Maslina
Maslina
12:08 02.05.2015.

Kod nas se prid izbore i sotona poliva svetom vodom.

Avatar felixsb
felixsb
13:17 02.05.2015.

Strašno u što se pretvorio večernjak , nakon vladinog biltena yutarnjeg lista i ova nekada časna dnevna novina je izgubila svaki kredibilitet i vjerodostojnost kod svojih čitatelja . Sve se ogleda u tomu što najgoru vladu i najgoreg premijera svakii dan u par tekstova pokušavaju izvući iz go...a umjesto da ih se pritiska da konačno učine nešto u korist građana još ih se počesto glorificira .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije