Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benoit Violier

Najbolji kuhar na svijetu pronađen mrtav

Benoît Violier
Foto: Twitter
01.02.2016.
u 07:57

Violier je vodio Restoran de L'Hotel de Ville, u neposrednoj blizini grada Lausanne

Francuski-švicarski kuhar Benoit Violier (44), čiji je švicarski restoran proglašen najboljim na svijetu u prosincu, pronađen je mrtav u svom domu.

Očito je riječ o samoubojstvu, piše The Guardian. 

Violier je vodio Restoran de L'Hotel de Ville , u neposrednoj blizini grada Lausanne.

Švicarska policija priopćila je da je slavni kuhar pucao u sebe i tako si oduzeo život. Portal 24 Heures izvijestio je da je Violier danas trebao biti u Parizu na predstavljanju Michelinova vodiča. 

Kuhareva obitelj zamolila je za privatnost kako bi mogli "tugovati u miru". 

Komentara 8

LI
lipnjak
08:24 01.02.2016.

Bivši najbolji kuhar.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:16 01.02.2016.

Neprekidan psihički pritisak vodećeg šefa kuhinje koji kulminira godišnjom objavom imatelja Michelin zvjezdica vjerojatno je doveo do akutnog pojačanog stresa i gubitka rasuđivanja a zatim i samoubojstva neposredno prije objave rezultata.

XN
xnet0822
10:58 01.02.2016.

Možda je nekome bio dužan veliku lovu, ili je pao u depresiju ..... tko će ga znati, svoju tajnu je odnio sa sobom u grob ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije