Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
twitter 'poludio'

Uhvatili su ga u krađi, no na njemu svi primjećuju jednu stvar

Dragos Patrunjel - britanski najbolje odjeveni lopov
06.02.2018.
u 17:38

Korisnici Twittera odmah su mu dali titulu najbolje odjevenog britanskog lopova

Krao je odjeću iz trgovina skupih marki, a pao je tijekom krađe naočala u supermarketu. Zovu ga britanskim najbolje odjeveni lopovom. 

Dragos Patrunjel (23) ukrao je odjeće iz Hugo Bossa u vrijednosti 1.100 funti, Tommy Hilfigera u vrijednosti 300 funti, Calvin Kleina za 160 funti, H&M-a za 130 funti, Ganta za 100 funti te Armanija za 60 funti i nisu mu ušli u trag. No, kada je uhvaćen u krađi naočala u supermarketu Tesco policija mu je pretražila kuću gdje su mu pronašli uređaj koji se koristi za skidanje sigurnosnih uređaja s odjeće. Pronašli su i zalihu dizajnerske odjeće koju je ukrao. 

Mladić je otkrio da je uređaj kupio na eBay nakon što je na internetu doznao za njega. Priznao je sve krađe te je prikupljeno sve što je ukrao. Dragos se tereti za sedam krađa te se pojavio pred sucem 31. siječnja. 

Korisnici Twittera odmah su mu dali titulu najbolje odjevenog britanskog lopova. Neki su ga čak i branili, govoreći da je htio lijepu odjeću za koju nema novca. 'Odrastao je u Italiji i to je ostavilo traga na njemu, kao što možete vidjeti, poprilično je dobro obučen', jedan je od komentara. 

Ukradena odjeća je vraćena u trgovine pa Dragos neće morati ništa platiti, ali će morati odraditi 150 sati dobrotvornog rada i platiti troškove suda. 

Pogledajte i galeriju: Ružna Nina doživjela je pravu transformaciju, evo kako sada izgleda

Dragos Patrunjel - britanski najbolje odjeveni lopov
1/6
Ključne riječi

Komentara 2

LA
lazio
18:24 06.02.2018.

Boze dragi dokle smo doslo da lopovi postaju popularni i jos se hvale....Samo mi je zao TITOVE MILICIJE

DE
deda1234
19:23 06.02.2018.

Krasan je....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije