Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljena na facebooku

Detalj s ove fotografije policiji otkrio tko je ubojica djevojke

Ubila najbolju prijateljicu
Foto: Facebook
1/3
17.01.2018.
u 14:56

U policiji su rekli da im je fotografija objavljena na Facebooku šest sati prije nego li je Brittney pronađena bila ključna u istrazi.

Fotografija dviju prijateljica iz kanadskog Saskatoona objavljena na društvenim mrežama još 2015. godine kanadskoj policiji bila je ključni dokaz u otkrivanju ubojice

Naime, u ožujku 2015., šest sati nakon što je objavljena fotografija nasmijanih prijateljica jedna od njih, 18-godišnja Brittney Gargol, pronađena je mrtva. Tijelo na kojem su bile vidljive ozljede na cesti je pronašao prolaznik. Također, pronađena je bez cipela, a kraj tijela se nalazio crni remen

Ubila najbolju prijateljicu
1/3

Tek nakon dvije godine policija je otkrila da je to isti remen kojeg je, kako se vidi na fotografiji, oko struka nosila prijateljica ubijene, Cheyenne Rose Antoine. Obdukcija je pokazala da je Britnney preminula uslijed davljenja. 

U policiji su rekli da im je fotografija objavljena na Facebooku na kojoj Antoine nosi crni remen, što su tek naknadno uočili, bila ključna u istrazi. Na suđenju je otkriveno da je Antoine tog dana pila alkohol uz tablete. Ona je ispričala da su obje pile i da su se posvađale. Rekla je da se ne sjeća da je ubila svoju najbolju prijateljicu, no preuzela je odgovornost za njezinu smrt, piše Mirror.

Kako je pokazala istraga, Antoine je u namjeri da prikrije svoje nedjelo pisala na Facebook profilu svoje prijateljice: 'Gdje si? Nismo se čule, nadam se da si sretno stigla kući', a uz to je lagala policiji i navodila ih na krive tragove što je uvelike odužilo istragu.

Pomajka ubijene djevojke rekla joj je da joj je Britnney bila prijateljica i da joj je vjerovala, a Antoine je rekla da si nikada neće oprostiti i da nema objašnjenja zašto je to učinila. Ovog tjedna osuđena je na sedam godina zatvora

Ubila najbolju prijateljicu
1/30
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar jest
jest
16:50 17.01.2018.

Koja je svrha objavljivanja cijele serije fotografija koje nisu vezane uz sam tekst, tako recimo uopće nema fotografije na kojoj bi bio vidljiv remen? Slažem se sa opažanjem kolege milidobrović da ste debelo pretjerali sa žutilom, zbog čega baš unutartar svakog članka mora biti poveznica sa slikom para koji fingira oralni seks i zbog čega gotovo svi članci imaju unutar ili kao prilog uz sam tekst slike i linkove koji sa samim tekstom nemaju nikakve logičke veze, mislim znam da živite od broja klikova ali zar to skupljanje linkova ne može izgledati malo dostojanstvenije i zar se ne može uložti malo dodatnog truda da se ne recikliraju jedne te iste i to površne stvari u nedogled do ruba živaca svakog čitatelja koji ima IQ iznad 90.

Avatar milidobrović
milidobrović
16:05 17.01.2018.

teško je spuštati se na vašu razinu, zbilja ne znam kakva je svrha slike oni mladenaca (oralni seks). Kako da nemate baš nikakve granice - vidim da je večernjak postao teško žutilo i vjerovatno napuštam portal, jadno

NE
Neutralac
16:18 17.01.2018.

Gdje je taj remen i tko je tu ubijen....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije