Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s ozljedom

Detalj s fotografije zabrinuo navijače Novaka Đokovića

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.02.2018.
u 08:30

Đoković je nakon Češke otputovao u Švicarsku. Posljednja fotografija na kojoj pozira srpski tenisač koja se pojavila na društvenim mrežama zabrinula je navijače

Novak Đoković je nakon poraza od Južnokorejca Hyeona Chunga u osmini finala Australian Open otputovao u Prag na pregled lakta. Prije nastupa na Grand Slamu srpski je tenisač zbog ozljede već pauzirao šest mjeseci.

No turnir u Melbourneu pokazao je kako Novak još do kraja nije zaliječio ozljedu. Đoković je nakon Češke otputovao u Švicarsku. Posljednja fotografija na kojoj pozira srpski tenisač koja se pojavila na društvenim mrežama zabrinula je navijače.

Naime, Novakova desna ruka je u zavoju. Navijači se pitaju, je li Đoković već bio na operaciji?

Komentara 5

KA
kacavenda
10:49 01.02.2018.

Doping bez tega neide

KA
kajinx
14:55 01.02.2018.

Teško bez dopinga. Ruski laboratorij je dostavljao doping i njemu i Šarapovoj.

GE
genex
10:42 01.02.2018.

zašto tolika briga za đokovića? pa plasman u osminu finala je realan i dobar rezultat.kaj je đoković predodređen da igra samo finala.svi imaju padove (pogledajte samo gdje su jedno vrijeme bili i federer i nadal).vezano za tzv. ozljedu lakta, mislim da je to kod đokovića više psihološki problem nego stvarni. zašto nigdje nije objavljeno što je ozlijeđeno u laktu (pukla neka kost, mišići ili tetiva).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije