Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na lošinju i cresu

Najava akcije vađenja i uništavanja mina iz mora

ronioc
Nikola Čutuk/pixsell
17.09.2014.
u 18:13

Za vrijeme trajanja akcije na lokacijama će biti privremeno zabranjen pristup građanima.

Policija upozorava građane da će sutra, 18. rujna s početkom u 9 sati policijski službenici Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova započeti s akcijom vađenja i uništenja minsko-eksplozivnih sredstava iz mora na dvije lokacije, u uvali Aratore na Lošnju, a nakon toga na lokaciji rt Sv. Damjan (Cres-Punta Križa) .

Vađenje i uništenje minsko-eksplozivnih sredstava iz mora će se provesti uz pomoć policijskih službenika Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres, Postaje pomorske policije Rijeka i Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske. Za vrijeme trajanja akcije na ovim će lokacijama biti privremeno zabranjen pristup građanima.

>>U Sisku predstavljen HCR-ov projekt razminiranja triju županija

>>37 pirotehničkih tvrtki razminira minsko sumnjivo područje u Gunji

Komentara 1

MX
Mister X
23:36 20.09.2014.

Za vrijeme trajanja akcije na lokacijama će biti privremeno zabranjen pristup građanima; dok se zabrana ne odnosi i na seljake !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije