Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smaknut u prosincu

Nagađanja: Kimova tetka pojeli izgladnjeli psi?

tetak i Kim
Foto: Reuters/PIXSELL
03.01.2014.
u 21:45

Podsjetimo, Jang Song-thaek smaknut je u prosincu nakon što je proglašen krivim zbog pokušaja državnog udara, izvijestila je KCNA koja nije specificirala na koji način je ubijen

Jang Song-thaeka, tetka sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una koji je smaknut u prosincu, živog su pojeli izgladnjeli psi, pišu novine koje su bliske kineskoj komunističkoj partiji, prenosi NBC News. Tetka su, prema pisanju istog kineskog lista, navodno i skinuli do gola i bacili u kavez.

NBC News također navodi da ove informacije ne može potvrditi.

Jang Song-thaek smaknut je u prosincu nakon što je proglašen krivim zbog pokušaja državnog udara, izvijestila je sjevernokorejska državna novinska agencija KCNA koja tada nije specificirala na koji način je ubijen. Novine Wen Wei Po, čije je sjedište inače u Hong Kongu i koje su bliske vladajućoj Komunističkoj partiji u Kini, izvijestile su da je Jang Song-thaeka i njegovih pet suradnika pojelo 120 pasa koje su izgladnjivali pet dana. 

Washington Post piše kako vijest da su tetka pojeli psi vjerojatno nije točna jer ju su objavile novine iz Hong Konga poznate po senzacionalističkim tabloidima, dok tu informaciju nisu objavili ni kineski ni južnokorejski mediji.

>> Kim Jong Un posjetio luksuzno skijaško odmaralište

>> Može li smaknuće tetka dovesti do rata?

Komentara 8

DU
Deleted user
09:13 04.01.2014.

Sada ce kmeri koji su na vlasti u jednoj drugoj drzavi nauciti kako se postupa sa politickim protivnicima! Vec vidim kmere Mi Lan Che i Ju Si Pov kako sline od uzitka!

AP
apolon
16:01 03.01.2014.

Jel ,tamo svi nose crvenu petokraku???

Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
13:22 04.01.2014.

sad budu novopečeni komunistički kapitalisti iz hrvatske sa novom modom....ovak kak su bijesni na sve oko sebe, dobro će izgladniti peseke za grickat neistomišljenika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije