Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO NA TRIJEŽNJENJU

Načelnik pijan sletio s ceste: 'Samo sam skrenuo u grabu...'

Danimir Kolman
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
14.12.2018.
u 16:41

Već je i prije imao prometnu nesreću, koju nije prijavio policiji

Načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman (HNS) sletio je pod utjecajem alkohola s ceste jučer oko 19 sati. Vozio je pod utjecajem 1,77 promila alkohola u krvi i prilikom skretanja prema Rasinji sletio s Golfom u odvodni kanal.

Na Prekršajnom sudu kažnjen je novčanom kaznom i ostao bez vozačke dozvole na tri mjeseca. Nakon nesreće policija ga je odvela na triježnjenje u postaju.

- Ma nije to bila prometna! Kakva prometna, nije bilo štete... Samo sam skrenuo u grabu jer mi je u susret išao automobil, ništa drugo. Da, napuhao sam 1,77 promila, to je istina - rekao nam je načelnik Kolman, iznenađen time što se raspitujemo za taj događaj.

Tvrdi da nije morao platiti 11.300 kuna kazne, kako je objavljeno, jer mu je kazna umanjena otprilike na pola.

- Ostao sam bez dozvole na tri mjeseca. Nisam ozlijeđen, a ni autu nije ništa. Nisam bježao, lijepo sam dočekao policiju, dečki su bili korektni - kazao nam je načelnik.

Kolman je, prema dostupnim informacijama, prometnu nesreću imao i 2008., kad je u Koprivnici izgubio nadzor nad automobilom i udario u stupić na zelenoj površini, te napustio mjesto nesreće.

Pravdao se da nije znao da je bio dužan incident prijaviti policiji. Tada je na Prekršajnom sudu također kažnjen novčanom kaznom, a za lokalne medije rekao je da nije bio pod utjecajem alkohola te da nije prebrzo vozio.

O njemu se pisalo i nakon što je Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije morao vratiti 70.200 kuna naknade koju je
primao kao predsjednik Upravnog vijeća od studenog 2011. godine do travnja 2018., bez da je na to imao pravo.

VIDEO: Radovi na remetinečkom rotoru i prilaznim cestama

Ključne riječi

Komentara 13

ZN
Znam
17:07 14.12.2018.

Ostavka netrebamo pijane gragonacelnike koji mogu ubit

ST
stipe123
17:10 14.12.2018.

Veliki gilipter!

SV
svakogdana
17:27 14.12.2018.

da se kladimo. bio kod polovaneca u kleti i pio slaveći što je prošao proračun u zagrebu i što se ne ide na izbore jer onda bi on i njegova kamarila uhljeba,lopova i perverznjaka(hns) nestala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije