Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

Izbjegao smrt za 'centimetar', jureći automobil zabio se u tržnicu iza njegovih leđa

Automobilom se zaletio u tržnicu
Foto: Oneindia News
1/2
12.12.2018.
u 13:10

Jezivi prizor snimile su kamere s tržnice, a treba pohvaliti reakciju vlasnika štanda koji se brzo smirio i s ostalim ljudima provjerio je li sve u redu s vozačem

Poznata je izreka koja kaže da svaki trenutak treba živjeti kao da nam je posljednji, a jedan muškarac u Indiji shvatio je koliko je to istinito kada mu je smrt "proletjela" pred očima. 

Na tržnici u New Delhiju oblačio je majicu i kretao se oko svog štanda, a u idućem trenutku izbjegao je smrt za nekoliko centimetara. Naime, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i velikom brzinom zabio se u tržnicu. 

Video: Oneindia News

Jezivi prizor snimile su kamere s tržnice, a treba pohvaliti reakciju vlasnika štanda koji se brzo smirio i s ostalim ljudima provjerio je li sve u redu s vozačem. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije