Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPISAO DIRLJIVU PORUKU

Načelnik Jelse oprostio se od stradalog u požaru: 'Zastave će visjeti na pola koplja'

Nikša Peronja
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/DVD Hvar
1/5
08.08.2022.
u 10:39

– Vidimo se jednog dana na nekom boljem mjestu – poručio je Peronja

Načelnik Općine Jelsa Nikša Peronja na svom je Facebook profilu otkrio da je u požaru na Hvaru smrtno stradao Andrija Brkić, od kojeg se oprostio dirljivom porukom.

"Čudni su, a ponekad i toliko nevjerojatni životni putevi, a posebno njihovi završeci. Tvoj nagli odlazak u ovome tragičnom požaru i nesreći ostavio nas je bez riječi. U ime Općine Jelsa i svoje osobno ime izražavam sućut cijeloj tvojoj obitelji.

Sve zastave na području Općine Jelsa danas će visjeti na pola koplja kao znak poštovanja prema onome što si ostavio iza sebe.

Znam da ćeš meni, a i velikom broju naših Jelšana faliti na jutarnjim susretima ispred parka, na potezu od parkinga do zgrade Općine, gdje si sjedio sa svojom veselom taksi družinom i svakodnevno zabavljao prolaznike svojim veselim upadicama, provalama i zezancijama. Vidimo se jednog dana na nekom boljem mjestu", poručio je Peronja.

Podsjetimo, požar je buknuo jučer oko 12.50 sati na predjelu Vrbanj – Dol kod Starog Grada, a gorjela je gusta borova šuma

Vatrogasci su uz pomoć kanadera uspjeli na otoku Hvaru obraniti kuće od prijetnje požara u kojem je život izgubio jedan mještanin dok je branio svoju imovinu, doznalo se jučer od vatrogasaca.

Smrt čovjeka na Hvaru potvrdio je novinarima i premijer Andrej Plenković tijekom konferencije za medije uoči Sinjske alke.

"Organizirani su kanaderi koji sa vatrogascima gase ovaj požar. Koliko razumijem, riječ je o osobi koja je izvlačila vozilo iz požara", rekao je Plenković i izrazio sućut.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar javorko
javorko
11:23 08.08.2022.

Postoji pisani protokol za koga se stavljaju zastave na pola koplja,nije to organizacija slavljenja rodendana da se kako se tko sjeti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije