Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI STRAŠNE NESREĆE KOD SL. BRODA

Načelnik policije: Jedna od najtežih nesreća, poginulo deset ljudi, preko 30 prevezeno u bolnicu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/23
25.07.2021.
u 09:09

Više osoba je preminulo, više od 30 osoba je prevezeno u bolnicu

Načelnik Postaje prometne policije Slavonski Brod Franjo Galić nije potvrdio neslužbene informacije da je broj smrtno stradalih u nesreći kod Slavonskog Broda veći od tri koliko je navedeno u prvom izvješću o nesreći, ali je potvrdio da je više osoba preminulo.

Neslužbeno se doznaje da se broj preminulih popeo već na deset.

- PU brodsko-posavska je u 6:20 zaprimila dojavu o slijetanju autobusa. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka na redovnoj liniji Frankfurt-Priština. Očevid je u tijeku. Nekoliko osoba je preminulo, više od 30 osoba je prevezeno u bolnicu. Ne znamo još koliko ih je teško, koliko lakše ozlijeđeno. Ova nesreća je stvarno teška i ulazi u red najtežih - rekao je načelnik Galić.

- Autobus je bio pun, preko 60 osoba prema popisu putnika koje imamo. Ne znam ima li djece. Sad je tek stigao mrtvozornik, ne mogu potvrditi ništa prije toga. Više ćemo moći reći nakon što se završi očevid - dodao je.

Iz ravnateljstva brodske Opće bolnice dr. Josipa Benčevića izvijestili su kako će se danas u 11.30 povodom nesreće na autocesti A3 ispred bolnice održati konferencija za medije kojoj će prisustvovati ministar zdravstva Vili Beroš.

Podsjetimo, do slijetanja autobusa je došlo u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad. Prve su službene informacije govorile o troje poginulih i više desetaka ozlijeđenih.
 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagabria5
09:39 25.07.2021.

Strašno. Duboka sućut obiteljima preminulih

DU
Deleted user
09:42 25.07.2021.

strašno...!!!

Avatar whitesox
whitesox
09:40 25.07.2021.

Bože sačuvaj! Tragedina.Nemam riječi:(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije