Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN BAĆANOVIĆ

Načelnik Borovog Sela o incidentu: Policija je reagirala tek kad su me vidjeli da snimam

Facebook screenshot
02.05.2021.
u 15:50

Načelnik kaže i da će već sutra će biti upućen zahtjev ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću

Današnje antisrpsko skandiranje navijača u povorci u Borovu Selu osudio je i načelnik općine Zoran Baćanović, govoreći da je policija reagirala tek nakon što je on počeo snimati. 

- Probudilo me pucanje petardi i uzvici. Povorka je cijelo vrijeme bila u pratnji policije i izvikivali su su katastrofalne stvari, pogotovo u kontekstu današnjeg pravoslavnog Uskrsa. Prišao sam koloni i napravio snimak, a policija je krenula navijače legimitirati tek nakon što su vidjeli da ja snimam. Moram reći da ovo nije bilo dobro postupanje policije i poduzet ćemo sve da se sve odgovorne osobe sankcioniraju, govori načelnik policije za Radio Borovo

Načelnik kaže i da će već sutra će biti upućen zahtjev ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću, a zasad je razgovarao samo s načelnikom policijske postaje Vukovar Vladom Božićem. 

- Načelnik policijske postaje je bio danas prisutan i vidio što se događa, a on je taj koji mora reći zašto policija nije reagirala, govori.  

Iz policije su u priopćenju kazali kako je grupa navijača cijelo vrijeme bila pod nadzorom policajaca koji su čekali ''najpovoljniji trenutak za postupanje'' kako bi se identificirale sve osobe. 

- Zbog sumnje u protupravna ponašanja, policijski službenici provest će kriminalističko istraživanje te sukladno utvrđenom procesuirati počinitelje, govore iz PU vukovarsko-srijemske. 

 

VIDEO Mamići pjevaju hajdučke pjesme

Komentara 5

BA
baranja2
22:08 02.05.2021.

Kad ste vec bili tamo bolje da ste razbili spomenik onom neplivacu, niste trebali pjevat vec djelovat.

MA
marijaqwer
16:20 02.05.2021.

Na dan sjećanja na 12 masakriranih policajaca ( od ruku srpskih terorista i pobunjenika ), proziva se Hrvatsku policiju da ne štiti " ugroženu nejač ". ???

ME
medvedgrad
16:28 02.05.2021.

Ovog načelinkaa treba procesuirati zbog anridržavnog djelovanja i laznih izjava u cilju unošenja nepovjerenja u institicije. I da se izjasni što je osobno ucinio da se nalogodavci i izvršitelji masakra nad 12 Hrvata otkriju i procesuiraju. Je li mozda imama snimke dok su masakrirali Hrvate u njegovom mjestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije