Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo na Zrću

'Bilo je jako mnogo krvi, s ubijenim je bio muškarac koji je pobjegao u toalet'

Ubojstvo na Zrću
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/26
27.06.2018.
u 10:10

Cijelo područje oko kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo ogradila je policija i zabranila pristup novinarima. Nije dopustila ni ulazak djelatnicima koji rade na održavanju čistoće

Iz policije su potvrdili da je jutros na Zrću ubijen 26-godišnji britanski državljanin i da su dvojica ozlijeđena. Također su potvrdili da je više osoba dovedeno na ispitivanje o događaju. Na Zrću je više ljudi reklo da je, osim jednog ubijenog, još jedan napadnut i da je u teškom stanju hospitaliziran. 

Kako doznajemo iz policijskih izvora, počinitelj ubojstva nije uhićen i navodno još uvijek nije poznat policiji. Britanac je pronađen ispred jednog od noćnih klubova, a prema prvim informacijama, ubijen je hladnim oružjem.

Cijelo područje oko kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo ogradila je policija i zabranila pristup novinarima. Nije dopustila ni ulazak djelatnicima koji rade na održavanju čistoće.

Ubojstvo na Zrću
1/21

– Došao sam jutros u 7 sati i rekli su mi da iziđem. Čuo sam da je ubijen tamnoputi muškarac, no ne mogu vam to sa sigurnošću potvrditi. Bilo je jako mnogo krvi, a s ubijenim je bio i još jedan muškarac, navodno isto tamnoput, koji je pobjegao u toalet nakon što je vidio što se dogodilo njegovu prijatelju. Siguran sam da ima svjedoka jer je u to vrijeme tamo bilo mnogo ljudi, a sve se dogodilo ispred fast fooda. Policija je, koliko čujem, odnijela tijelo i traga za nožem kojim je mladić ubijen – rekao nam je jedan muškarac kojeg smo zatekli u blizini Zrća. Još uvijek nije poznato je li policija uhitila ubojicu, kao ni jesu li jake policijske snage, koje su raspoređene po šumi uz klub Kalypso, upućene da tragaju za ubojicom.

Foto: Frane Šarić

– Priča se da je jedan ubijen, a da je drugi teško ozlijeđen i hospitaliziran, odnosno da je porezan ispod vrata. Navodno je i još jedan ozlijeđen, no još uvijek nitko sa sigurnošću ne govori koliko je zapravo ozlijeđenih i zašto se to sve dogodilo – rekao nam je još jedan od djelatnika koji je došao jutros na posao u jedan od klubova.

U kolovozu 2013. godine na Zrću je ubijen Marijan Vukelić, 62-godišnji profesor tjelesnog odgoja iz Zagreba. Pronađen je teško ozlijeđen na plaži Katarelac oko 4 sata ujutro, a preminuo je nekoliko dana poslije. Počinitelj ubojstva nikad nije pronađen.

– Moj brat na Zrću nije imao što raditi i on je ondje namamljen. Dobio je više od milijun kuna odštete za razdoblje kada je ostao bez posla u školi i taj je novac nekom posudio. Krenuo je u Novalju da mu dužnik vrati novac i taj netko dogovorio je sastanak na Zrću. U onoj gužvi odlučio ga je ubiti... – ispričao je za Večernji njegov brat Marko Vukelić

Ključne riječi

Komentara 94

Avatar tituš
tituš
08:48 27.06.2018.

Oni koji tamo dolaze gotovo su mrtvi iako hodaju, zapravo zombiji ..

LI
lietuva
08:43 27.06.2018.

Uz toliko droge i alkohola, bilo je samo pitanje vremena...

TR
tramontana
09:38 27.06.2018.

Indikativan je sklop ubojice. Doći na partijanje sa nožem Zato mirita duplu kaznu, ma ko bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije