Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE ŽELIMO VIŠE TU STRANICU'

Na stranici petrinjskog HDZ-a osvanula poruka 'nisu plaćeni računi', objasnili nam o čemu je riječ

Mihael Jurić
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/2
19.08.2022.
u 09:55

'Sadržaj je uklonjen zbog neplaćanja računa' poruka je koja je osvanula na stranici gradske organizacije HDZ-a Petrinja u kojem kažu kako im ta stranica više nije potrebna te da je neće koristiti

Internetska stranica HDZ-a iz Petrinje više nije dostupna, a kada pokušate ući u nju na ekranu se pojavljuje poruka 'Sadržaj je uklonjen zbog neplaćanja računa'. 

Riječ je o stranici https://www.hdz-petrinja.hr/gradska-organizacija/ koju je lokalni ogranak pokrenuo za potrebe kampanje pred lokalne izbore prošle godine. 

 

No, u petrinjskom HDZ-u doznajemo kako im ta stranica više nije potrebna jer su se orijentirali na promociju putem društvenih mreža. 

- Odustali smo od ove stranice, autorizacija je produžena bez konzultacija sa mnom, no mi nećemo više koristiti tu internetsku stranicu jer smo se orjentirali na objave na društvenim mrežama odnosno Facebooku - pojasnio nam je Mihael Jurić, predsjednik gradske organizacije petrinjskog HDZ-a i dožupan sisačko-moslavački. Naime, Facebook stranica petrinjskog HDZ-a ima 1.400 pratitelja dok gradonačelnicu Petrinje Magdalenu Komes prati 3.400 ljudi, a župan Ivan Celjak ima 6.300 pratitelja. 

Inače, vlasnik registrirane domene koju je koristio petrinjski HDZ je tvrtka Imagis d.o.o. Petrinja koja je i autor poruke.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije