Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ga vidjeli?

Na širem benkovačkom području nestao muškarac: Traže ga i pripadnici HGSS-a

Živko Crnokrak
Foto: nestali.gov.hr
1/3
29.05.2023.
u 10:56

U trenutku nestanka, bio je odjeven u donji dio sportske trenirke crne boje i sivu majicu

Na području Zadarske županije, u mjestu Pristeg, nestao je 74-godišnji muškarac. Njegov je nestanak policiji prijavljen u subotu, a nestao je kada se dan ranije udaljio s adrese prebivališta. Kako stoji na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, riječ je o Živku Crnokraku, rođenom 1949. godine u Benkovcu.

"Za nestalom osobom pokrenuto je traganje na širem benkovačkom području u kojem sudjeluju policijski službenici Policijske uprave zadarske, pripadnici HGSS-a te mještani", navodi Policijska uprava zadarska. 

VEZANI ČLANCI:

Muškarac je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu, smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka, bio je odjeven u donji dio sportske trenirke crne boje i sivu majicu. 

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", stoji na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

VIDEO Spašena teško ozlijeđena Hrvatica koja je zapela na litici visokoj 400 metara u BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije