Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENA ZA PRONEVJERU

Na račun supruga prebacila 1,6 milijuna kuna

novac novčanice
Goran Ferbežar/PIXSELL
12.05.2018.
u 12:49

Na račun njezinog supruga uplaćeno je 1,6 milijuna kuna, a taj je novac 49-godišnjakinja potom dizala i zadržavala za sebe.

Žena  (49)  optužena je zbog pronevjere, a optužnicu je protiv nje podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Prema optužnici, tereti ju se da je od 18. travnja 2008.do 5. listopada 2016. kao zaposlenica jednog trgovačkog društva  na području Županije splitsko-dalmatinske 169 puta izdala nalog za prijenos novčanih sredstava s računa trgovačkog društva, na račun njezinog supruga. Tako je  na račun njezinog supruga uplaćeno 1,6 milijuna kuna, a taj je novac 49-godišnjakinja potom dizala i zadržavala za sebe.

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
16:37 12.05.2018.

nema pojma kako se to radi.... ovdje je predsjednica udruge invalida prebacivala lovu na svoj račun i to toliko da je izgradila kuću, kupila apartmane na moru. kad su je uhitili ništa nije imala u svojem vlasništvu jer je sve legalno prebacila na djecu. dobila je par godina zatvora, ni kune nije vratila nit itko dirao nekretnine u vlasništvu djece.... danas je ona slobodna žena, a svoju djecu je zbrinula dobro...

BF
bf2
20:49 13.05.2018.

onda je riješila problem,odležat će godinu dvije,a novac neće vratiti jer je prebacila imovinu na djecu ili supruga i problem riješen-jer je to previše komplicirana zadaća za naše pravosuđe,natjerati lopova da vrati ukradeno...a uz to žena se potrudila pa što bi ju dirali,a i ima tu posla,ročišta istrage...što bi se zamarali kad mogu derat ljude,koji voze bicikli po gradu-zamislite drznike i kriminalce, sa svjetlima,ali BEZ prsluka...

TU
turbolet
14:32 12.05.2018.

Koji članak, vauuuuuuuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije