Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirio susjede

Na pravoslavni Uskrs u Subotici izvjesio hrvatsku zastavu i puštao Thompsona, odmah je uhićen

Hrvatska zastava
Foto: Filip Kos/PIXSELL
19.04.2020.
u 19:07

U subotičkoj policiji kažu da je na balkonu svog stana izvjesio zastavu Republike Hrvatske i s razglasa puštao pjesme Marka Perkovića Thompsona, što je uznemirilo susjede.

I. M. (51) iz Subotice uhićen je jer je na pravoslavni Uskrs tijekom najdužeg policijskog sata u Srbiji počinio kazneno djelo izazivanja nacionalne, rasne, vjerske mržnje i netrpeljivosti, piše Blic.

U subotičkoj policiji kažu da je na balkonu svog stana izvjesio zastavu Republike Hrvatske i s razglasa puštao pjesme Marka Perkovića Thompsona, što je uznemirilo susjede. Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva I.M. odmah je završio iza rešetaka gdje će ostati 48 sati, a onda će biti doveden pred suca.

"Blic" doznaje da se sve dogodilo u naselju Prozivka, u Ulici Matije Gupca, a pišu i da su susjedi negodovali zbog ovakvog ponašanja te da je počinitelj policiji već poznat po incidentima i sličnim ispadima.

Ključne riječi

Komentara 37

ČV
čača vrati se
19:35 19.04.2020.

za razliku sto je to u subotici jedinstven ili rijedak slučaj a u Hrvatskoj je to normala od strane srba,njihovih vođa i popova ali nisu niti oni krivi svatko uzme sto mu se ponudi

Avatar mason
mason
19:13 19.04.2020.

Treba im poslat Pupovca da ih uci o pravima manjina.

MC
Mrrrr.Corona
20:15 19.04.2020.

Hristos vaskrese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije