Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zelenski kao churchill

Na pomolu velika zimska ofenziva, ide i novi udar na Kijev? Moguće je da je sve propaganda Kremlja

22.12.2022.
u 12:54

Opasan “rat preko posrednika” s Rusijom nastavlja se u Ukrajini. Nakon ukidanja drakonskih ograničenja zbog bolesti COVID-19, Kina se sada priprema za veliko izbijanje pandemije i potencijalnih čak 1 do 2 milijuna smrtnih slučajeva. Prošlog tjedna kineske i indijske snage ponovno su se sukobile duž sporne granice na Himalaji. Desničarska vlada pod vodstvom Benjamina Netanyahua uskoro će preuzeti dužnost u Izraelu baš kada se čini da je nuklearni sporazum s Iranom, kako je rekao predsjednik Biden, “mrtav”. Sukob se stoga potencijalno nazire između Jeruzalema (i njegovih arapskih saveznika) i Teherana u vrijeme kada se Iran suočava sa sve većom stigmom zbog brutalne represije nad domaćim prosvjedima i opskrbe ruskog ratnog stroja bespilotnim letjelicama i projektilima u Ukrajini.

Komentara 40

DU
Deleted user
12:59 22.12.2022.

Dolazi Zima duga i hladna...

V0
Vlaskoulicanec3.0
22:05 22.12.2022.

Zelenski kao Churchill??? Pa dobro jeste li vi normalni? Ovog lošeg komičara usporediti sa jednim od najvećih državnika svih vremena!!! Zelenski Churchillu nije ni do gležnja!!!

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
22:37 22.12.2022.

Rusi su izmislili "zimu". U svim vojnim knjigama piše: Ne napadaj Ruse zimi, ne bez razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?