Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD OKRILJEM NOĆI

Na nogometnom stadionu u Vukovaru ispisani grafiti neprimjerenog sadržaja

MUP
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
18.04.2019.
u 16:10

PU Vukovarsko-srijemska izvijestila je da je na reklami nogometnog stadiona sprejom ispisano Srbija do Tokija kao i silueta policajca kojemu su na glavi ispisana četiri S na ćirilici

Tijekom noći sa 16. na 17. travanj, nepoznati počinitelj ili više njih, ispisali su grafite neprimjerenog sadržaja na reklamnom panou nogometnog stadiona u vukovarskoj četvrti Borovo naselje na kojem nastupa HNK Vukovar 1991.

Crvenim sprejom i na ćiriličnom pismu ispisano je Srbija do Tokija. Ispisano je i MUP RH što je zaokruženo i precrtano.

Pored tih napisa, istom bojim, nacrtana je silueta psa i napisano Leksi kao i silueta policajca kojemu je na glavi ispisano četiri ćirilična slova S.

O ovim grafitima izvijestila je PU Vukovarsko-srijemske odakle navode kako provode istraživanja s ciljem pronalaska počinitelja.

Anja, Martina i Nikolina o svojem gradu

Ključne riječi

Komentara 19

LA
laganela
16:23 18.04.2019.

"Braća" nas vole. Ovo su izrazi ljubavi..

BR
brzzzy
16:33 18.04.2019.

Nikada se neće pomiriti sa Hrvatskim Vukovarom...

PE
PetrusManus
16:45 18.04.2019.

Koja ironija tog naroda sto se srbima nazivaju, rođenih gubitnika, zemlja im nikad manja a oni spominju Tokio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije