Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD POŽEGE

Na motociklu poginuo bračni par. Mještani: Vozač auta bio je u šoku, rekli smo mu da ide u bolnicu

Novi Mihaljevci: Motociklist i suvozačica poginuli u sudaru s automobilom
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
23.04.2023.
u 21:08

U susjedstvu, ističu mještani, nitko ne usporava unatoč uzastopnim zavojima

Dvije osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći u Novim Mihaljevcima nedaleko od Požege. U nesreći, koja se dogodila nešto prije 15 sati, sudjelovali su automobil marke Golf i motocikl. Vlasnik kuće koja se nalazi u blizini mjesta nesreće rekao je za 24sata da je motocikl vozio muškarac, a da je iza njega sjedila žena. 

"Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, no on je to odbijao pa smo zamolili policajca da urgira kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao", kazao je mještanin. U susjedstvu, ističu mještani, nitko ne usporava unatoč uzastopnim zavojima.

VIDEO Motociklist i suvozačica poginuli u sudaru s automobilom

Prema neslužbenim informacijama 24sata, poginuo je bračni par iz Jakšića, a iza njih je ostalo troje malodobne djece. 

"Vozaču motocikla je to drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju zajedničke dvoje djece. To je tragedija i velika žalost", rekao je stanovnik Novih Mihaljevaca.

Točan uzrok nesreće, iako kod mještana postoje pretpostavke da je došlo do proklizavanja motocikla, utvrdit će se očevidom

Moto klub Tsunami Požega na svojoj se Facebook stranici oprostio od poginulih u prometnoj nesreći. "Počivajte u miru Božjem dragi nam prijatelji! Iskrena sućut obitelji!", navode članovi. Poruke sućuti uputili su i mnogi korisnici Facebooka u komentarima.

VIDEO Zapaljene svijeće ispred noćnog kluba Ritz u spomen na Tomislava Sablju

Komentara 10

ST
Startrack
02:21 24.04.2023.

Napisao sam vise puta ovdje. Vozati motore je zazivati sudbinu.

DU
Deleted user
06:01 24.04.2023.

Najgluplje je kad vozim auto 50 km/h a policajac me zaustavi i pila da niste vezani a ja njemu velim sto motoristi koji u prosjeku voze preko 100tke uopce nemaju pojas? Motore treba zabranit. U mom susjedstvu 4 vrsnjaka poginuse na motorima.

OD
Ostanite_doma
23:17 23.04.2023.

Hm toje malodbne djece a oni na motorima.. vrlo neodgovorno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije