Naslovnica Vijesti Hrvatska

Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske

Tradicijska manifestacija Maškare na Viru počela je 9. veljače sa svečanošću otvorenja, primopredajom općinskih ključeva vlasti i koncertom Jasmina Stavrosa
20. veljače 2019. u 15:34 1 komentara 115 prikaza
Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

Sjajne maske i dobro raspoloženje uz energičnu zadarsku grupu Calypso vladali su pozornicom Maškara na Viru, a podijeljene su i nagrade za najljepše maske drugog tjedna virske karnevalske manifestacije.

Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske | Autor : Promo/Eva Virc Foto: Promo/Eva Virc

Mušketirka u crvenoj kombinaciji dobila je slavni aperitiv Aperol Spritz za najbolju individualnu masku, dok su raspojasana Indijka i dva Indijca podijelili dvije boce vina te kilogram kuhane šunke. Program je vodio poznati zadarski zabavljač i animator Igor Jelenić Toto, organizatori cijele manifestacije su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i karnevalska udruga Vizera iz Vira, a glavni sponzor Općina Vir.

Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske | Autor : Promo/Eva Virc Foto: Promo/Eva Virc

Tradicijska manifestacija Maškare na Viru počela je 9. veljače sa svečanošću otvorenja, primopredajom općinskih ključeva vlasti i koncertom Jasmina Stavrosa, nastavlja se dječjom karnevalskom i velikom karnevalskom povorkom te koncertom Tempo benda, a 2. ožujka uslijedit će zimske Karnevalske igre (popularni City Games), koncert grupe Trofej i koncert Hot Stuff Banda. Program završava 5. ožujka u karnevalskoj procesiji i paljenju virskog Karnevala te velikim koncertom Mladena Grdovića.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati