Naslovnica Vijesti Hrvatska

Na Lučkom u smjeru Zagreba kolona oko 2 kilometra

Pojačan je i promet na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, zagrebačkoj obilaznici.
14. srpnja 2018. u 19:09 1 komentara 561 prikaza
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Pred naplatnom postajom Lučko (A1) u smjeru Zagreba kolona je oko 2 kilometra, u smjeru mora oko 500 metara, a pred naplatom Demerje nema dužih čekanja, izvijestio je u subotu poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK), napominjući da se zbog pojačanog prometa vozi usporeno u koloni.

Andrej Plenković i Gordan Jandroković Dan radosti Premijer Plenković pozvao poslodavce da radnike puste na doček

Na autocesti A1 na čvoru Zadar 1 u smjeru Splita kolona je oko 500 metara; na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru GP Macelj na naplatnoj postaji Trakošćan oko 1,5 kilometar i vozila se povremeno zaustavljaju prije tunela Frukov Krč; pred graničnim prijelazom Bajakovo (na izlazu iz Hrvatske) kolona osobnih vozila je oko 3 kilometra, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb na naplatnoj postaji Goričan u smjeru Mađarske oko 700 metara.

Ryanair FRANKFURT Zrakoplov iz Dublina za Zadar prisilno sletio, oko 30 putnika prebačeno u bolnicu

Zbog prometnih nesreća na 40. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac prije čvora Ivanja Reka u smjeru Lipovca te na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Sveta Helena, na 83. km u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom usporeno u koloni.

Pojačan je promet na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, zagrebačkoj obilaznici. 

1 / 13
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • dalibor.hren:

    Ovo na naplatnim kućicama je prekrasno! Nikako ne uvesti vinjete jer bi dosta uhljeba ostalo bez posla!!!