Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Na Lučkom u smjeru Zagreba kolona oko 2 kilometra

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
14.07.2018.
u 19:09

Pojačan je i promet na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, zagrebačkoj obilaznici.

Pred naplatnom postajom Lučko (A1) u smjeru Zagreba kolona je oko 2 kilometra, u smjeru mora oko 500 metara, a pred naplatom Demerje nema dužih čekanja, izvijestio je u subotu poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK), napominjući da se zbog pojačanog prometa vozi usporeno u koloni.

Na autocesti A1 na čvoru Zadar 1 u smjeru Splita kolona je oko 500 metara; na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru GP Macelj na naplatnoj postaji Trakošćan oko 1,5 kilometar i vozila se povremeno zaustavljaju prije tunela Frukov Krč; pred graničnim prijelazom Bajakovo (na izlazu iz Hrvatske) kolona osobnih vozila je oko 3 kilometra, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb na naplatnoj postaji Goričan u smjeru Mađarske oko 700 metara.

Zbog prometnih nesreća na 40. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac prije čvora Ivanja Reka u smjeru Lipovca te na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Sveta Helena, na 83. km u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom usporeno u koloni.

Pojačan je promet na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, zagrebačkoj obilaznici. 

1/13
Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:13 14.07.2018.

Ovo na naplatnim kućicama je prekrasno! Nikako ne uvesti vinjete jer bi dosta uhljeba ostalo bez posla!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije