Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U ŠETNJU S PSOM

Na Krku nestao Stjepan Andrašić, obitelj moli za pomoć

Stjepan Andrašić
Privatna fotografija
29.09.2022.
u 17:22

Stjepan pati od demencije, a jučer ujutro je krenuo sa crnim psom koji na ogrlici ima naveden kontakt broj člana obitelji u šetnju u gradu Krku.

Na Krku je jučer nestao Stjepan Andrašić (81), a njegova obitelj moli za pomoć pri pronalasku. Andrašić je novinar i radio je u Večernjem listu, a od 1983. do 1990. godine bio je glavni urednik. 

Kako su nam rekli iz obitelji, Stjepan pati od demencije, a jučer ujutro je krenuo sa crnim psom koji na ogrlici ima naveden kontakt broj člana obitelji u šetnju u gradu Krku. Kažu kako je prijepodnevna šetnja Stjepanova dnevna rutina, no za razliku od nekoliko prošlih godina, jučer se nije vratio kući, a mobitel koji ujedno i služi za precizno lociranje mu se isključio. 

Kako policijski pravilnik nalaže da se osoba smatra nestalom tek nakon 24-satnog perioda bez kontakta, Stjepana su tijekom jučerašnjeg dana pa sve do danas tražili isključivo obitelj i prijatelji, no potraga je bila bezuspješna. Jučer je oko 17 sati viđen kod benzinske postaje INA na Šetalištu Svetog Bernardina 8, kod centra grada, a jutros oko 5 sati u gornjem dijelu Krka, u okolici Svetog Ivana. 

Kada je izašao iz kuće nosio je tamne gumene čizme, crne hlače, kariranu košulju i maslinasti prsluk bez rukava.

Ako vidite ovoga gospodina ili psa koji odgovaraju opisu ili u slučaju bilo kakvih informacija, zabrinuta obitelj moli da hitno nazovete 098/450-040.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mike67
11:05 30.09.2022.

I ja se nadam. Fala Bogu da su ga našli i da je sve u redu.

LI
liliZG
23:30 29.09.2022.

žalosno je što policija inzistira na 24sata, a radi se o bolesnom čovjeku... sramota

MI
mike67
17:40 29.09.2022.

Pustiti psa ovčara da čuva dementnog gospodina! Pa kakvi smo mi to ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije