Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Na internetskoj stranici prodavao i objavljivao tuđe stripove

35-godišnjak iz Popovače ugradio je u svoje računalo više programa te registrirao domenu na kojoj je neovlašteno objavljivao različite stripove.
10. rujna 2010. u 13:45 2 komentara 6 prikaza
strip
Foto: Jean-Claude Forest

POPOVAČA - Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom iz Popovače te pretragom njegova računala utvrđeno je da je od neutvrđenog dana do 30. ožujka ove godine, bez odobrenja autora ili drugog nositelja autorskog prava, ugradio u svoje računalo više računalnih programa i registrirao domenu na kojoj je neovlašteno objavljivao različite stripove, priopćila je policija.

Zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljene uporabe autorskog djela ili izvedbe umjetnika izvođača protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • EustahijeSporic:

    Koji haker! Ugradio je programe u svoje racunalo! Mora da nije pozvao IGH ili Konstruktor da oni ugrade, nego je sam isao ugradivati, pa su ga skuzili.

  • Westerner:

    Još si je jedan inspektorčić stavio plus u svoju knjigu rješenih \"slučajeva\". Ipak mora i nešto raditi da opravda radno mjesto..