Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijednost veća od 500.000 kuna

Na graničnom prijelazu Klek zaplijenjeno više od 10 kg marihuane

trava
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
31.10.2014.
u 13:31

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Klek, noćas oko 00,35 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka, u kojemu je pronađeno 10 paketa marihuane, ukupne težine 10,534 kg, javlja PU Dubrovačko-neretvanska.

Vozilom je upravljao 40-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je pronađena na više mjesta u vozilu. Naime, tijekom obavljanja granične kontrole, policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima Carine ispod suvozačevog sjedala uočili su veće pakete oblijepljene prozirnom pvc folijom, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje droge, te je od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen nalog za pretragu. Obavljenom pretragom u vozilu je pronađena droga marihuana čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos veći od 500 tisuća kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je i doveden u prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

>> Zbog bolesti sadio ‘travu’ pa radio ulje od kanabisa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar capirex
capirex
13:41 31.10.2014.

Još jedan dokaz da oni lezilebaroši na Debelom Brijegu lade mooda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije