Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savudrija

Na golfskom turniru prikupljeno 140 tisuća kuna za UNICEF

toni kukoč,ivan jakovčić (1)
Foto: UNICEF
1/5
16.06.2012.
u 11:41

Na turniru je sudjelovalo je igrača pod stručnim vodstvom Tonija Kukoča i Ivana Jakovčića

Na jučer održanom humanitarnom golfskom turniru "On the Green with UNICEF" u Savurdiji prikupljeno je 140 tisuća kuna namijenjenih UNICEF-ovoj akciji "Prve 3 su još važnije!" za djecu s teškoćama u razvoju. Na turniru organiziranom u suradnji s Golf kubom Adriatici i Kempinski Hotelom Adriatic pod stručnim vodstvom Tonija Kukoča i istarskog župana Ivana Jakovčića sudjelovalo je 68 igrača, a prvo mjesto osvojila je ekipa Skiper resorta.

- Drago mi je što smo se i ove godine okupili na sada već tradicionalnom golfu turniru, na kojemu radimo dobra djela za djecu - rekao je Kukoč, proslavljeni košarkaš i izbornik hrvatske golf reprezentacije.

U akciji "Prve 3 su još važnije!", koju UNICEF provodi od 2009. godine, cilj je osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

Komentara 2

VI
Vito
08:36 17.06.2012.

Na golfskom turniru prikupljeno 140 tisuća kuna za UNICEF 140.000 kuna je prema današnjem srednjem tečaju samo 18.543,05 eura Što znači dabi se u Africi moglo nahraniti 18.543 djeteta, ako ikad taj novac uopće i prijeđe do banke koja poslujeuje s UNICEF-om... Da, postavljam pitanje: je li to s ili bez PDV-a? Brutto ili netto zarada? Koliko od otg novca treba platiit organizatoru? Na golfskom turniru prikupljeno 140 tisuća kuna za UNICEF 140.000 kuna je prema današnjem srednjem tečaju samo 18.543,05 eura Što znači dabi se u Africi moglo nahraniti 18.543 djeteta, ako ikad taj novac uopće i prijeđe do banke koja posluje s UNICEF-om... Da, postavljam pitanje: je li to s ili bez PDV-a? Brutto ili netto zarada? Koliko od tog novca treba platiti organizatoru? Koliko od tog novca treba platiti za pojedeno? Koliko od tog novca treba platiti za popijeno? Jer, postavljeno pitanje voditelja jedne strane emisije u hrvatskoj javnoj kući o troškovima i stvarnom kretanju novca prikpljenog takvim načinom dovelo je samo do kažnjavanja postavljača pitabnja, ane i do konkretnog odgovora na konkretna pitanja...

VI
Vito
08:41 17.06.2012.

140000/68=2058,82 kune po igraču Koliko ono Jakovčić ima plaću? Koliko ono košta lijek za jedno djete s poteškoćama u razvoju, a nije na listi... Da, stočetrdeset tisuća zvuči puno za onog tko nema... No, za onekoji igraju golf to je, je, kako se u tim krugovima pripovijeda, kikiriki, prevedno sitniš, čak ne niti sitnica, već onako s visoka sitniš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije