Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI PODATCI

Na dočeku 300 000 ljudi, privedene tek dvije osobe

Doček Vatrenih na trgu
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.07.2018.
u 22:35

Procjena je policije da je u užem centru Zagreba, odnosno na trgu Bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju, na dočeku viceprvaka svijeta u nogometu bilo oko 300 tisuća ljudi.

Zagrebačka policija izrazito je zadovoljna sigurnosnim aspektom cjelodnevnog dočeka Vatrenih na Trgu bana jelačića, a trenutačni podaci Operativno-komunikacijskog centra su 30 manjih intervencija i dvije privedene osobe zbog narušavanja javnog reda i mira.

Procjena je policije da je u užem centru Zagreba, odnosno na trgu Bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju, na dočeku viceprvaka svijeta u nogometu bilo oko 300 tisuća ljudi.

"Policija je izrazito zadovoljna kako je proteklo osiguranje dočeka nogometaša, s obzirom na broj ljudi”, rekao je nešto poslije 22 sata Hini voditelj smjene OKC-a PUZ-a Ivica Herceg.

Doček Vatrenih na trgu
1/30

Zagrebačka policija imala je 30 dojava i intervencija koje su se odnosile na pružanje pomoći građanima, uglavnom zbog dehidracije, odnosno pomaganje da ih se iz mase dovede do do vozila Hitne pomoći, a dvije su osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, dodao je.

Komentara 6

AR
Artukovic
00:34 17.07.2018.

Majke mi vi niste normalni....policija objavi službene podatke i kaže da je bilo 550 tisuća ljudi na dočeku....vi pišete 300 tisuća.Policija navodi 5 manjih prekršaja i nijedno privođenje,vi izmisliti 30.Pa ako ste plaćeni za obavljanje ovakvog posla onda vam treba uskratiti plaću jer je nikako niste zavrijedili.Trebate samo otići na stranice MUP-a i tamo vam sve piše.....mutavci

DH
dalibor.hren
18:06 17.07.2018.

Za jedan veliki prosvjed u Zagrebu je organizator napisao da je na Jelačić placu bilo 100.000 ljudi. Iz vrha su komentirali da na Trg fizički ne stane više od desetak tisuća osoba!? Eto, gospodo, vidite da može!!!

BA
bakulušić
08:24 17.07.2018.

Tko zna koliko bi bilo mrtvih i ranjenih da su nastupali Prljavci i Thompson. Zahvaljujući režiji Dolenčića, bandića i plenkovića, izbjegnuto je veliko zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije