Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK upozorava:

Sudar četiri automobila kod Buzina, zbog vode na kolnicima zatvorene ceste u nekoliko županija

Delnice:  Autocesta A1 očišćena je od snijega
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Hrvatske Šume
19.12.2022.
u 08:16

Zimski su uvjeti te je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na nekim cestama u Lici

Zbog niskih temperatura opasnost je od poledice na vlažnim dijelovima kolnika, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK). Zbog vode na kolniku zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Karlovačkoj, Splitsko-dalmatinskoj, Sisačko-moslavačkoj, Požeško-slavonskoj i Ličko-senjskoj županiji.

Zimski su uvjeti te je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna zimska oprema u Lici na cestama: DC42 u mjestu Poljanak i ŽC5140 Krasno Polje.

Dogodila se prometna nesreća na autocesti A1 kraj čvora Karlovac u smjeru Dubrovnika o kojoj nema više informacija, te na autocesti A3 kraj čvora Buzin u smjeru Bregane, gdje se vozi uz ograničenje brzine 80 km/h. Iz HAK-a mole korisnike za oprez.

Iz PU zagrebačke doznajemo da su u nesreći kod Buzina sudjelovala četiri automobila, a očevid je još u tijeku. Nije bilo ozlijeđenih, nastala je samo materijalna šteta.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu, a na graničnim prijelazima nema dojava o dužim čekanjima.

VIDEO Tijekom noći osvanuli uvredljivi natpisi na zgradi grada Makarske i SDP Makarska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije