Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Na A1 kod Lučkog nema dužih čekanja

kolona
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
04.08.2014.
u 08:53

Zbog bolje protočnosti prometa, na ulasku na autocestu A1 u Lučkom, vozit će se uz privremenu regulaciju

12.20 sati - Na autocesti A4 više se ne vozi u koloni. U zonama radova mogući su zastoji, a na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja.

10.15 sati - Zbog prometne nesreće na 81. km autoceste A4 Zagreb-Goričan, kod nadvožnjaka Sveta Helena, u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni.

8.45 sati - Na većini cesta u smjeru mora promet je jutros srednje gust do pojačan, a slab u smjeru unutrašnjosti, izvijestili su iz HAK-a. Pojačan je promet i u priobalju, duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona i na prilaznim cestama turističkim mjestima.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba vozi se u koloni dugoj oko 2 kilometara, zbog pojačanog prometa i suženog kolnika u zoni radova od 83. +100 km do 86. + 200 km. Na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja.

Zbog bolje protočnosti prometa, na ulasku na autocestu A1 u Lučkom, vozit će se uz privremenu regulaciju. Iz smjera grada, na Jadranskoj aveniji, promet će se na prilazu naplati preusmjeriti u jedan trak, da bi se ubrzao protok s istočnog i zapadnog kraka (iz smjera čvora Buzin i Jankomir). Uz to, prometna policija će ručnom regulacijom kontrolirati protočnost prometa.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku: Rupa, Macelj (čekanja do 20 min) i Metković (čekanja od 1 sat do 1 sat i 30 minuta). Na GP Pasjak pojačan je izlazak teretnih vozila.

>> Idućeg tjedna milijun turista, najviše Nijemaca i Talijana

>> Na Bajakovu kolona 5 kilometara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije